סברינה מיני בקלי קלות
סברינה מיני בקלי קלות! מפנקת וטעימה יותר מכל עוגה שתקנו בקונדיטוריה!
מי צריך ללכת לקונדיטוריה כשכל אחד יכול להפוך לקונדיטור עם המתכון הזה?! מתכון סברינה מיני כל כך מפנקת וטעימה שתמצאו את עצמכם עם סברינה אחת בכל יד!
אומנם מדברים על כך שמזג האוויר יתחיל להתקרר, אבל כולנו מרגישים את החום. כדי לצנן את האווירה ולרענן את האורחים אני אוהבת להכין קינוחים מרעננים כמו עוגת סברינה.
המתכון הזה מותאם לסברינות אישיות, טעימות אחת־אחת ומיוחדות שיעשו כל רגע לחגיגי יותר. מתכון לסברינה מושלמת שלא תמצאו כאלה באף מאפייה. חובה להכין ולטעום, רק זהירות שלא יתחסלו לפני שתספיקו לצלם!
למה באמת כדאי לכם: סברינה מיני בקלי קלות
- אחד הקינוחים הכי מרעננים שאפשר להגיש בימים חמים אלו!
- קינוח שהופך כל רגע שגרה לרגע חגיגי!
- כל כך טעימות שאי אפשר לוותר על מחמאות בין ביס לביס!
- מתכון קל להכנה וכל אחד יכול להכין בבית בלי רקע באפייה!
שורה תחתונה: קינוח צריך להיות מרענן, מפנק ומרים מצב הרוח. תכינו את המתכון הזה ואתם על הגל!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
סברינה מיני בקלי קלות
ציוד
המצרכים
- 5 ביצים (מופרדות - L)
- 5 כפות סוכר
- 1 שקית וניל (10 גרם)
- 5 כפות קמח תופח
- 5 כפות סולת
- 3 כפיות שמן
לקרם:
- 1 מיכל שמנת צמחית ( 500 מ"ל)
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
- 3 כפות אבקת סוכר
לסירופ:
- 1 כוס סוכר
- 2 כוסות מים
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כפית תמצית רום
אופן ההכנה
- את הביצים מפרידים, להקציף את החלבון עם הסוכר וסוכר וניל לקצף יציב.
- את החלמונים והשמן לשקשק במזלג ,מוסיפים לחלבונים ומקציפים עד לאיחוד.
- את הקמח והסולת מערבבים ביחד ומכבים את המיקסר, להוסיף לקרם בצורת עטיפה עד לאיחוד.
- אפשר להכין בתבנית של 12 שקעים ,שעליהם מניחים ניירות קטנות לאפייה מרוססות בשמן.
- על כל גומה נמזוג לא עד הסוף, משאירים טיפה מרווח לתפיחה.
- נאפה בחום 170 מעלות ,עד שקיסם עץ יוצא יבש.
- יש לצנן אותם היטב ולחלץ מהנייר ,את החלק העליון של הסברינה דהיינו הכיפה נחתוך בעזרת סכין.
סירופ:
- על הגז נרתיח את המים והסוכר עד להמסה ,ורק אז נוסיף את התמצית רום והווניל ונכבה.
- ניתן להכניס את הסברינות לסיר הסירופ או פשוט מרטיבים עם כף, תלוי עד כמה אתם אוהבים שהן ספוגות.
קרם:
- מקציפים שמנת צמחית ( אפשר מתוקה חלבית למי שרוצה) ומוסיפים את הפודינג וניל ואבקת סוכר עד לקצף חזק ויציב.
- להכניס לשקית זילוף ולזלף על כל סברינה.
- את הדובדבנים, לפני הנחתם על הקרם, נמזוג כף מהסירופ שהכנו ומערבבים, וכך נוצר נוזל ורוד.
הערות וטיפים
- במקום אישיות ניתן להכין כעוגה.
- לשמור במקרר.
שאלות נפוצות: סברינה מיני בקלי קלות
מאיפה קונים את הסיליקון של הסברינה? יש במקס סטוק או בכל חנות לאפייה. |
זה עם חור באמצע? כי יש לי כזאת עם חור וזה יוצא נמוך. לא אני הכנתי בתבנית שקעים רגילה. |
יש תחליף לסולת? פירורי לחם. |
אפשר בתבנית חד פעמי שקעים? ואם כן מה לשים מעל השקעים או לשמן טיפה? אפשר בשקעים חד פעמי בכל אחד תכניסי נייר מעוטר לאפייה ותרססי ספריי שמן. |
האם אפשר להמיר סולת לקמח אחר ללא גלוטן? במתכון יש גם קמח כך שזה לא ממש עוזר ואת הסולת ניתן להמיר לפירורי לחם וגם זה לא עוזר. |
הבמה כולה שלכם:
"מתכון מעולה תודה!"
נאוה אטדגי
"תודה על המתכון אילנית גם אני הכנתי יצא סוף!"
רונית מועלם
"לא היו לי תבניות מאפינס אז הכנתי כעוגות!"
רבקה חזן
רק עוד דבר אחד אחרון!
בלילות הקיץ החמים אין כמו להתפנק על קינוח טעים, קליל ופשוט להכנה לצד כוס קפה קר ועל רקע בריזה קלה של אחרי שקיעה.
עוד קינוחים קלים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותהנו כי אין על פינוקים מתוקים וקלים לימים חמים!
אין ספק שכל המשפחה תאהב עוגת סברינה זו, אבל אם בא לכם לגוון, קבלו עוד מתכון לסברינה הכי מדהימה >> מתכון עוגת סברינה
מקור: אילנית בניזרי