| | | | | |

ירקות אנטיפסטי בתנור עשיר ובריא

מנת ירקות אנטיפסטי בתנור צבעונית, עשירה בירקות מופלאים, מרקם רך וניחוח שום משכר. מראה מרהיב והכנה קלילה מושלמת לאירוח מרשים, כמנת פתיחה מעולה, כתוספת נהדר או לנשנוש מלא בריאות
בהשראת: צביה אורן
ציון 4.34 על ידי 9 דירוגים
אנטיפסטי בתנור

באיטלקית פירוש המילה אנטיפסטי היא "לפני הארוחה", אבל עם המתכון המושלם הזה שלנו של ירקות אנטיפסטי בתנור – תוכלו לאכול אותה לפני, אחרי, תוך כדי ותכלס – תמיד!

המנה כל כך ססגונית וצבעונית, עשירה בכל ירק שרק תרצו, מצטיינת במרקם רך ונמס בפה, בטעמים מופלאים של ירקות נהדרים, כמו בטטה, קישוא ופלפלים בכל הצבעים, ומעלה ניחוחות שום משכרים!

המראה המרהיב שלה וקלות ההכנה מתאימים בול לאירוח מרשים, כמנת פתיחה מעולה, כתוספת לכל ארוחה, לנשנוש משביע, בתוך כריך עשיר או סלט גדול, והיא לא רק מופלאה בטעם, אלא בריאה מאוד ועתירה בוויטמינים מבורכים

ספר המתכונים של צביה אורן

אנטיפסטי בתנור
צילום: צביה אורן


למה באמת כדאי לכם: אנטיפסטי בתנור

  • אנטיפסטי בתנור? אנחנו הכי בעד!
  • מראה מרהיב, הכנה קלה, מנה מעולה!
  • מושלמת לאירוח מרשים, כמנת פתיחה מעולה, כתוספת לכל ארוחה, לנשנוש משביע או בכריך או סלט עשיר
  • עשירה בכל ירק שתרצו, מרקם רך ונמס בפה, טעמים מופלאים וניחוחות שום משכרים!

שורה תחתונה: כשצבע וטבע נפגשים על הצלחת

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? אנטיפסטי בתנור

אנטיפסטי בתנור

ירקות אנטיפסטי בתנור עשיר ובריא

מנת ירקות אנטיפסטי בתנור צבעונית, עשירה בירקות מופלאים, מרקם רך וניחוח שום משכר. מראה מרהיב והכנה קלילה מושלמת לאירוח מרשים, כמנת פתיחה מעולה, כתוספת נהדר או לנשנוש מלא בריאות
ציון 4.34 על ידי 9 דירוגים
לדרג
באדיבות: צביה אורן

המצרכים

  • בטטה
  • קישואים
  • חצאי ראשי שום
  • פלפלים בכל הצבעים
  • עגבניות שרי
  • תפוחי אדמה
  • כל ירק שבא לכם
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • מחממים תנור מראש ל-220 מעלות, מכינים תבנית עם נייר אפיה משומן בשמן זית, ומפזרים את הירקות בשכבה אחידה.
  • מתבלים במלח, פלפל ושמן זית ואופים בתנור עד להשחמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

אנטיפסטי בתנור

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

יש מאכלים שמכינים בצד בכלום זמן וכשהמחמאות מגיעות בהמוניהן שוכחים מהמנה העיקרית!

עוד מתכונים מעניינים באתר

עוד מתכוני תוספות מושלמים מחכים לכם באתר,
כנסו, תכינו ותחייכו עם כל המשפחה באופן קבוע!

מקור: צביה אורן

Similar Posts

2 Comments

  1. חסרים הסברים בסיסיים האם לחתוך את הירקות או להשאיר שלם?
    איך מחברים תפו"א שמצריך אפיה ארוכה עם פלפל שיסיים הרבה קודם?
    לאנטי פסטי בד"כ בסגנון איטלקי מוסיפים אחרי ההכנה חומץ בלסמי…

    בכלל כל התבלון פה לא ברור

    1. היי,
      לגבי המתכון הזה: את הירקות חותכים לגודל הרצוי, זה עניין של טעם.
      את תפוחי האדמה אפשר לחתוך לקוביות קטנות או לבשל לפני כדי לרכך מעט.
      לגבי אנטיפסטי: זהו שם כולל למנה ראשונה שמגישים בגודל של ביס. זה יכול להיות מגש של פירות ים, נקניקים וגבינות וכן הלאה, ואין הכרח שזה יהיה ירקות.
      אנטיפסטי ירקות יכול להיות מתובל בכל דרך שרוצים, ואין חובה להוסיף חומץ בלסמי, זו אפשרות בלבד.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements