| | |

מתכון עוגת שוקולד פסק זמן

עוגת שוקולד פסק זמן, קלה להכנה וטעימה בדיוק לרגעים שרוצים פסק זמן.
בהשראת: רויטל בן חמו
ציון 4.18 על ידי 28 דירוגים
מתכון עוגת שוקולד פסק זמן

מתכון עוגת שוקולד פסק זמן הכי קלה שיש והכי טעימה שיש!

העוגות שאני הכי אוהבת להכין הן עוגות פשוטות שמכינים בכמה רגעים, קערה אחת ולתנור. אז הפעם יש לי מתכון נהדר לעוגה כזו בדיוק, אבל עם טוויסט מדליק שיגרום לכולם לבקש מכם את המתכון.

המתכון לעוגת שוקולד, עוגת פסק זמן, קל ביותר – קערה אחת ולתנור. ההבדל בין המתכון הזה למתכון עוגת שוקולד עם ממרח שוקולד רגיל הוא ממרח פסק זמן שמשדרג את העוגה בכמה רמות. חובה לטעום!

מתכון עוגת שוקולד פסק זמן
צילום: רויטל בן חמו

למה באמת כדאי לכם: מתכון עוגת שוקולד פסק זמן

  • מתכון כל כך קל להכנה ולא תאמינו כמה מהר יש לכם עוגה!
  • לאוהבי השוקולד – עוגה משודרגת וטעימה ברמות אחרות!
  • מושלמת להגשה בכל רגע נתון, לצד הקפה!
  • עוגה כל כך טעימה שכולם יבקשו שתכינו עוד!

שורה תחתונה: פסק זמן תמיד נדרש לעשות, אז למה לא לעשות פסק זמן עם עוגה טעימה ביד?

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

מתכון עוגת שוקולד פסק זמן

מתכון עוגת שוקולד פסק זמן

עוגת שוקולד פסק זמן, קלה להכנה וטעימה בדיוק לרגעים שרוצים פסק זמן.
ציון 4.18 על ידי 28 דירוגים
לדרג
באדיבות: רויטל בן חמו

ציוד

תבנית 24 עגולה

המצרכים

  • ½2 כוסות קמח
  • ½1 כוס סוכר
  • 2 כפות קקאו
  • 1 כוס שוקולית
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 3 ביצים
  • 2 כוסות מים חמימים
  • 1 צנצנת ממרח פסק זמן

אופן ההכנה

  • את היבשים לערבב יחד, להוסיף את הרטובים.
  • לערבב היטב שלא יהיו גושים (מתכון של המון שנים יוצאת ליגה).
  • אופים בתנור על 170 מעלות בערך 40 דקות וחשוב לבדוק לפני שהיא מוכנה.
  • לוקחים צנצנת של ממרח פסק זמן, שהעוגה מתקררת לחתוך אותה באמצע למרוח מהפסק זמן להחזיר את החלק העליון.
  • בערך 5 כפות לשים בכוס לחמם במקרו כמה שניות לשפוך על העוגה גם מסביב לקשט במה שאוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון עוגת שוקולד פסק זמן
צילום: רויטל בן חמו

רק עוד דבר אחד אחרון!

בלילות הקיץ החמים אין כמו להתפנק על קינוח טעים, קליל ופשוט להכנה לצד כוס קפה קר ועל רקע בריזה קלה של אחרי שקיעה.

Similar Posts

2 Comments

  1. 3 stars
    היי!
    תודה על המתכון המוצלח והמגרה,
    אבל יש לי שאלה קטנה,
    אני באמצע להכין ולא הבנתי איפה אני שופכת את הממרח פסק זמן ומתי,
    אשמח מאד לתשובה!!!

4.18 from 28 votes (27 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements