פשטידת אטריות במחבת ב-2 מרכיבים
פשטידת אטריות מפנקת מ־2 רכיבים בלבד! מתכון שובר שיא בקלות ההכנה שלו ובתוך 10 דקות יש לכם פשטידה טעימה ומפנקת לכל המשפחה!
פסטה, פסטה ועוד פסטה – זו התשובה שאני מקבלת כשאני שואלת את הילדים שלי מה הם רוצים לאכול.
אז אחרי שמיציתי את העובדה שהם יכולים לאכול רק פסטה עם קטשופ במשך כל ימי חייהם, התחלתי להכין את המתכון הזה וכולנו גילינו שאפשר גם קצת אחרת ואפילו טעים יותר!
פשטידת אטריות רכה וטעימה מאוד שמכינים מ־2 מרכיבים בלבד, בכלום זמן, ואפשר לשדרג אותה בעזרת תוספות מפנקות מגבינות ועד בשר מתי שמתחשק.
למה באמת כדאי לכם: פשטידת אטריות
- מתכון קל להכנה: 2 רכיבים, 10 דקות עבודה ויש לכם מנה טעימה!
- כל כך טעימה שכל 'ילד פסטה' יטרוף!
- אפשר לשדרג עם תוספת של גבינות או בשר טחון!
- אפשר להכין גם בתנור והיא תצא טעימה לא פחות!
שורה תחתונה: לא מוותרים על פשטידה מושלמת שמכינים בצ'יק, השאלה היא האם להכין לארוחת צוהריים או ערב?
פשטידת אטריות במחבת ב-2 מרכיבים
המצרכים
- ½ חבילת אטריות דקות
- 2 ביצים
- אבקת מרק עוף/תבלין אחר שאתן אוהבות (אופציונאלי)
אופן ההכנה
- נבשל את האטריות למשך 5 דקות ואז נוריד מהגז.
- נעביר את האטריות לקערה ונשבור 2 ביצים עליהם.
- נוסיף את התבלינים שלנו. בשלב זה אפשר להכניס איזה תוספות שאוהבים.
- נבשל על מחבת עם שמן (כמו חביתה) על חום בינוני במשך 5 דקות מכל צד עד שמשחים.
שאלות נפוצות: פשטידת אטריות
אפשר גם בתנור? לא ניסיתי. אבל מאמינה שכן כמו פשטידה לכל דבר. |
אפשר להוסיף גבינה? את יכולה להוסיף מה שבא לך מגבינות ועד בשר טחון. |
אפשר לעשות את זה מתוק? במקום תבלינים סוכר? אפשר עם סוכר וקינמון. |
מערבבים הכל יחד ורק אח"כ יוצקים למחבת? כן אבל צריך לבשל את האטריות קודם. |
לאחר הבישול של האטריות יש לשבור 2 ביצים או להמתין שיתקררו? אין צורך בקירור. תשברי ישר. |
הבמה כולה שלכם:
"גם אני הכנתי!"
תהילה הניה-יפרח
"הוספתי פטריות טעים מאודדדדד!"
רויטל אמסלם
רק עוד דבר אחד אחרון!
מה הולך ליד אתם שואלים?
קבלו מתכוני תוספות מושלמים שמככבים בכל שולחן. אל תפספסו!
פשטדה טעימה וקלה מאוד, הכנתי עם ברוקולי וכרובית קפואים, יצא מעדן
היי שרית,
שמחים מאוד שנהנית!
גאוני קליל מהיר. רק שלא כתוב על איזה חום בכיריים. גבוה בינוני נמוך ? אשמח לעידכון.
היי ענת!
לטגן על חום בינוני, לא יותר.
בהצלחה 🙂
אמא שלי היתה מכינה לנו את זה כשהיינו ילדים, והיום אני מכין את זה לילדים שלי. זה אחד הדברים הקלים והמשביעים. אני מוסיף לפעמים רוטב סויה, בצל מטוגן.
אם אני מטגן בלי תוספות אני מורח קונפיטורה, וזה אחד הדברים הטעימים.
שווה ממש.
היי רובי!
איזה יופי, ממש כיף שאתם נהנים מהמתכון 🙂
נשמח לראות אותך גם בקבוצת הפייסבוק שלנו!