פשטידת ברוקולי ב 5 דקות
כמה מצרכים וכמה דקות ויש לכם פשטידה גם טעימה וגם בריאה!
מתכון פשטידת ברוקולי מהממת ב – 5 דקות הכנה!
כמה מצרכים ויש לכם פשטידה גם טעימה וגם בריאה!
שומרים על המשקל או לא – את המתכון הזה אתם חייבים לנסות!
המצרכים
- 5 ביצים
- 5 כפות מיונז (מומלץ מיונז דל שומן)
- 1 שקית ברוקולי סנפרוסט (800 גרם)
- מלח (לפי הטעם)
- פלפל שחור (לפי הטעם)
אופן ההכנה
- לערבב את המוצרים (לוקחים את פרחי הברוקולי איך שהם מהשקית , אין צורך להפשיר , אפשר אבל לא חובה.)
- לשפוך לתוך תבנית.
- לאפות על 180 בתבנית משומנת במשך חצי שעה או שעד שהפשטידה משחימה.
הערות וטיפים
טיפ: ניתן להוסיף פירורי לחם ופרמזן מגורד למעלה, יוצא מושלם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: פשטידת ברוקולי
בלי קמח או פירורי לחם? אני לא שמתי יצא מעולה, בתבנית יותר קטנה תצא גבוהה יותר. |
לא שמת עוד תיבול או גבינה צהובה מעל? לא, רק מה שרשום במתכון. |
לבשל קצת את הברוקולי? אין צורך, זה מתבשל באפייה. |
במה אפשר להחליף את המיונז? אפשר להשתמש במיונז מופחת שומן ודל קלוריות. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: דיקלה כמיסה
אין לי מילים להודות. יצא משהו. גם בריא וגם לא משמין. אשרייך שאת זוכה ככה לשמח את עם ישראל
היי גילי!
איזה יופי שנהנית כל כך מהמתכון המהמם הזה 🙂
אם זה מעניין אותך, יש לנו קבוצת וואטסאפ שבה אנחנו מעלים מתכונים מצוינים כל יום, נשמח שתצטרפי!
כמה זמן אפיה?
היי חגית,
מתנצלים על חוסר המידע –
זמן האפייה הוא מינימום חצי שעה, אחרי כן יש לבדוק אם הפשטידה משחימה או שצריך עוד זמן.
בהצלחה 🙂