בלי מיקסר, בלי בלגן: עוגת גבינה אפויה ב-5 דקות שמכבבת כבר שנים!
מתכון לעוגת גבינה משגעת שמוכנה ב – 5 דקות ובקלי קלות!
בלי מיקסר, בלי בלגן, וחשוב לא פחות – טעימה בטירוף!
עוגת גבינה אפויה ללא הקצפה שמומלץ מאוד להכין לשבת, לחג וכל פעם שמתחשק משהו מתוק!
עוגת גבינה אפויה ב 5 דקות

מתכון לעוגת גבינה אפויה ומשגעת! עוגה שמכינים ב־5 דקות ובקלי קלות! בלי מיקסר, בלי בלגן, והכי חשוב – טעימה בטירוף!
חזרנו לשגרה ואיתה כמות המתוקים ירדה משמעותית, אבל הילדים שלי ממשיכים לבקש שאכין להם עוגות. אז בימים עמוסים אני מכינה את המתכון הזה, עוגת גבינה אפויה, שיוצאת טעימה מעבר לכל דמיון ולוקחת לי בדיוק 5 דקות עבודה. היא יוצאת כל כך טעימה שאני מכינה אותה גם בסופי השבוע!
עוגת גבינה אפויה ללא הקצפה ובלי התעסקויות מיותרות. אפשר להכין לשבת, לחג וגם בימי השבוע העמוסים כשמתחשק משהו מתוק!
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/ישראלה-אזולאי" icon="" target="false" nofollow="false"] ספר המתכונים של ישראלה אזולאי [/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה אפויה
-
- כל כך טעימה שגם הילדים שלכם יבקשו שתכינו שוב ושוב!
- 5 דקות של הכנה, 2 פעולות ויש לכם עוגה מגניבה להגשה!
- כל כך קלה שאפשר להכין אותה גם באמצע השבוע!
- המתכון מושלם והעוגה מרעננת ומפנקת עם כל ביס!
שורה תחתונה: עוגות גבינה לא חייבות להיות הפקה גדולה, אפשר גם ב־5 דקות להכין עוגה שכל המשפחה תחסל!
[adinserter block="15"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
המצרכים
לתחתית:
- 150 גרם עוגיות פתי בר (טחונות)
- 1 חבילה חמאה מומסת (100 גרם)
לבלילה:
- 1 חבילה גבינה לבנה - 5 אחוז (750 גרם)
- 1 כוס סוכר
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
- 3 כפות קורנפלור
- 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
- 3 ביצים
אופן ההכנה
לתחתית:
- בקערית נערבב את העוגיות הטחונות עם החמאה - נעביר לתבנית ונשטח.
לבלילה:
- נערבב בקערה לבלילה חלקה, ונשפוך מעל התחתית.
- נכניס לתנור שחומם ל - 160 מעלות, ונאפה בערך שעה ורבע, עד שהקצוות מזהיבות יפה, והאמצע יציב.
- נוציא מהתנור ישר בגמר האפיה, נצנן, ונכניס למקרר לכמה שעות להתייצבות - בתיאבון!
[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: עוגת גבינה אפויה
| הכל ללא הקצפה? כן הכל בלי הקצפה, רק לערבב היטב עם מטרפה ידנית. |
| הכנתי אותה . יצאה מושלמת. יש פתרון לשמור על האבקת סוכר לאחר האפייה? פיזרתי ואחרי לילה במקרר הכל נמס והפך לרטוב. לפזר רק לפני הגשה, וגם לא חייב לפזר, זה יותר לקישוט. |
| נראית ממש טוב. אני לא ממש מבינה באפייה אבל אם מוסיפים אבקת אפייה היא יכולה יותר לעלות? העוגה הזאת לא עוגת גבינה ספוגית, היא לא אמורה לצאת גבוהה. היא רכה ועסיסית, לא כדאי להוסיף אבקת אפייה. היא צריכה לצאת זהובה מסביב ולבנה באמצע. |
| זה לא מעט 3 ביצים? זו לא עוגת גבינה שמתנשאת לגובה, היא מעין פאי. |

רק עוד דבר אחד אחרון!
לא כל עוגות הגבינה מצריכות עבודה רבה והתעסקות,
ולפעמים מתחשק להתפנק עם עוגת גבינה מרעננת גם בלי להרים את כל המטבח.
עוד מתכוני עוגות גבינה מושלמים וקלים מחכים לכם באתר,
כנסו ותגלו שאפשר לפנק את המשפחה בכלום זמן עבודה ובכל ימות השבוע!
יצא מושלם! תודה רבה!🙏🏼❤️