בצק פיצה מהיר ב-10 דקות
פיצה כמו באיטליה אצכם בבית, בכלום עבודה!
אם גם לכם מתחשק פיצה כמו באיטליה אצלכם בבית בלי הרבה עבודה, אז הגעתם למקום הנכון!
בצק פיצה קל במיוחד שלא מצריך התפחה שמשתדך מצויין עם רוטב עגבניות משגע להכנת פיצה טעימה ורכה. בצק פיצה מהיר – רק מוסיפים איזה תוספות שאוהבים ומקבלים תענוג עשיר וגבינתי שישאיר אותכם עם טעם לעוד!
תנו לאחרים הזדמנות לדעת מה אתם חושבים על המתכון
המצרכים
לבצק:
- קילו קמח
- 2 כפות שמרים
- כף וחצי סוכר
- כף מלח
- 1/2 כוס שמן זית
- 2 כוסות מים פושרים
לרוטב:
- 7 עגבניות מקולפות חתוכות קטן
- 5-6 שיני שום קצוצים קטן
- מלח, סוכר ופלפל
- רסק עגבניות קטן
- בזיליקום עלים ואורגנו לפי הטעם
אופן ההכנה
- שמים את כל היבשים (מלח, שמרים, סוכר) בקערה, ולאחר מכן מוסיפים להם חצי כוס שמן זית, ו-2 כוסות מים פושרים. מערבבים יד שהבצק יוצא ממש רך כמו משי, אם צריך אפשר להוסיף עוד חצי כוס מים פושרים.
- אפשר גם לעבוד עם וו לישה במיקסר ולעבד את הבצק עד שהופך לאחיד (10 דקות)
- מוציאים את הבצק ונותנים לו מנוחה של 10 דקות ומתחילים לעבוד על הפיצה
- מחממים בינתיים תנור ל-240 מעלות (אם אפשר יותר אז עדיף)
- נעבור להכנת הרוטב - מבשלים את העגבניות עם השום, ואז מוסיפים כפית סוכר וכף מלח וקצת פלפל שחור עד שהכל מתרכך. אחרי זאת מוסיפים את הרסק עם בזיליקום עלים ואורגנו לפי הטעם.
- לאפות 10 דקות ולבדוק אם צריך עוד קצת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
תגובות ותמונות מהגולשים : בצק פיצה מהיר ב-10 דקות בלבד!
- כוכבה גביאן:
"הכנתי פיצות ולחם שום לפי המתכון שלך יצא מעולה"
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- מתכון: צלי בקר עם תפוחי אדמה
- מתכון: סלמון בתנור עם עשבי תיבול
- מתכון: חזה עוף ממולא בפסטו בתנור
- מתכון: לחמניות שום ועשבי תיבול
- מתכון: חלה לשבת (כולל סרטון קליעת חלה)
- מתכון: מאפה בצק עלים במילוי שוקולד
הפוסט המקורי: קורל אויזרט
איזה גודל כוס מדידה להשתמש
היי מירי,
כוס מדידה אוניברסלית, ולהוסיף את המים בהדרגה.
בהצלחה!
כמה פיצות גדולות יוצאות מקילו קמח?
היי דורית,
תלוי בעובי הרידוד, אבל בטח שתיים או שלוש בכיף.
בהצלחה!
אחלה בצק!!! קליל ובאמת מהיר.. עושה לפעמים חצי כמות ויוצאות פיצות מדהימות
היי אורן,
שמחים שאהבת את הבצק 🙂
אם צילמת אותו, אתה מוזמן להעלות תמונה בקבוצה
הכנתי בנינג'ה גריל ויצא פצצה!!! תודה!
היי מורן,
מעולה!! נשמח לראות איך יצא בקבוצה 🙂
לא הבנתי משהו בסיסי במתכון לבצק ב 10 דקות:
10 דקות לישה
10 דקות מנוחה
10 דקות אפייה
היי שלומי,
מתנצלים על הבלבול, הכוונה ל-10 דקות עבודה.
בהצלחה 🙂
בצק קל. הבת שלי בת 10 הכינה. הוא נחשב יותר מהזמן יצא מעולה. גם כשמחלקים לעיגולים נתנו לנוח וכיסינו. זה עוד התפחה שעושה רק טוב לבצק.
היי הדס,
צודקת לגמרי ושמחים לדעת שנהניתם ממנו!
אתם מוזמנים להעלות תמונות לקבוצה 🙂
הי שני דברים
יצא לי בצק מאוד קשה מה אפשר לעשות?
לא כתוב מתי לשים את הקמח אז שמתי אותו בחומרים היבשים
היי מרים,
נכון, יש להוסיף אותו לחומרים היבשים. ייתכן והיה צריך עוד חצי כוס מים.
מקווים שתנסי שוב 🙂
בצק פצצה! טעים, קל להכנה ובעיקר מהיר! תודהה
היי רותי,
שמחים מאוד שנהנית מהבצק המוצלח 🙂
מוזמנת להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו אם אינך שם עדיין!
שלום הכנתי את הבצק והוא יבש גוש, רחוק מלהיות משי כמו שכתוב במתכון
את בטוחה ששתי כוסות מספיקים ?
היי חיים,
ייתכן שצריך עוד מים. תמיד אפשר להוסיף עוד ולהמשיך לעבד את הבצק עד שהוא נוח לעבודה.
בהצלחה!
יצא מצוין!! עסיסי וטעיםםם
הסתבכתי עם למצוא כמה זמן בתנור ומעלות.. כתוב רק באחת התגובות
היי ריקי,
שמחים שנהנית מהפיצה ומודים לך מאוד על ההערה החשובה.
ערכנו את המתכון בהתאם.
מוזמנת להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל מתכונים נהדרים כל יום ישירות אלייך!
כמה פיצות זה יוצא אם אני עושה אישיות?
היי!
בין 3 ל-4, תלוי בגודל שמכינים כמובן.
בהצלחה 🙂
מתכון מעולה!!
הכנתי שתי תבניות ואחת מהן אני רוצה לאפות עוד שעתיים… הבצק כבר עם רוטב ופטריות.. איך אפשר לשמור בצורה הכי טובה?
תודה רבה!
היי עטרה!
כיף לדעת שאת נהנית מהמתכון 🙂
אפשר לשמור במקרר.
בהצלחה!
הפיצה יצא להפליא, ניסנו כמה מתכוני פיצות ולא צלח עד שניסנו אתכם ויצא נהדר
ובכלל כל המתכונים שלכם מאוד ביתיים ,ורמה אחת מעל כולם. תודה וכן ירבו עוד
מתכונים מבורכים.??
תודה רבה, פנינה! אנחנו מתרגשים מאוד מהתגובה המקסימה שלך 🙂
כיף לדעת שנהנית מהמתכון הזה, ואנחנו מזמינים אותך להיחשף כל יום למתכונים מעולים נוספים אצלנו בקבוצה: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
מה זמן האפייה וכמה מעלות התנור?
היי ריבי!
מומלץ לחמם את התנור ל-240 מעלות (אם יש אפשרות ליותר אז עדיף) ולאפות עד השחמה.
אנחנו ממליצים לבדוק את הבצק אחרי 10 דקות ולראות אם צריך עוד 🙂
בהצלחה!
מצויין. תודה!
מעולה!
היי! שמחים שאהבת 🙂
אפשר לצלם תמונות ולהעלות לפוסט של המתכון בקבוצה שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
נשמח תמיד לשיתופים!
שמרים טריים או יבשים?
יבשים
אתר שמציל אותי כבר שנטם:) תודה על התכונים יוצא שלמות והכי חשוב מההר
שמחים שאהבת את התוכן ניקה, תמיד כבוד גדול ותענוג לשמוע! את מוזמנת לדרג את עמוד הפייסבוק שלנו ולעזור לנו להמשיך לשתף מתכונים נפלאים: https://www.facebook.com/pg/matkonimmetukim/reviews/ וכמובן תרגישי חופשי לשתף תמונה ממה שאת מכינה גם בקבוצה ששאר החברים יתרשמו 🙂 https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
הכנתי את הפיצה
זה יוצא רמה גבוהההההההההה!!!
שמחים שאהבת מירי בתיאבון! את תמיד מוזמנת לשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
תודה לכם על כל המתכונים שאתם שולחים. כל מתכון שלכל יוצא לי טעים מאוד. מודה לכם מאוד??
תענוג שלנו חני, תודה! את מוזמנת לדרג את עמוד הפייסבוק שלנו ולעזור לנו להמשיך לשתף מתכונים נפלאים: https://www.facebook.com/pg/matkonimmetukim/reviews/
הייי, אין לי שמרים כרגע אפשר להכין את הבצק במקום שמרים בקמח תופח/ קמח אבקת אפיה??
היי דניאל,
אפשר אבל הבצק יוצא שונה. בהצלחה!
אני לא רואה את המתכון של הפיצה
היי סימה!
תיקנו את הבעיה וכעת אפשר לראות את המתכון של הפיצה.
בהצלחה 🙂
אחלה מתכון לפיצה מהירה. אני עושה חצי מהכמות לצורך ארוחת ערב ויוצאות 3 פיצות. תודה!
היי אורן,
מהמם! נשמח לראות תמונות של הפיצה בקבוצה 🙂
המתכון לא צורף
היי מירים!
תיקנו את הבעיה, עכשיו אפשר לראות את המתכון של הפיצה.
בהצלחה רבה 🙂
הוא כן!!!!!!!!!!
היי!
התגובה של מרים היא תגובה ישנה, מאז הספקנו לתקן את המתכון.
נ.ב. נשמח לראות אותך גם בקבוצת הוואטסאפ שלנו 🙂