|

מתכון לחמניות שום שתמיד מככב

לחמניות שום הכי רכות שיש, טעימות עם קסם מיוחד שמגרה ומפתה לקחת ביס ישר כשיוצא חם מהתנור. מתכון הכי טעים שיש, קל להכנה ומרשים ברמות - והכי חשוב - מ ע ד ן!
בהשראת: רויטל זניש
ציון 4.56 על ידי 9 דירוגים
לחמניות שום

לחמניות שום הכי רכות שיש!

 

אווריריות כל כך, נימוחות ומטעימות בדיוק למזג אוויר מושלם כשקר בחוץ וחם בפנים (ובלב).  קבלו מתכון מושלם ללחמניות שנטרפות ממש בדקות. יש מתכוני לחמניות שום, ויש מתכונים עם נגיעות של קסם והמון אהבה.

 
 

ספר המתכונים של רויטל זניש

לחמניות שום
צילום: רויטל זניש

למה באמת כדאי לכם: לחמניות שום

  • אהובות על כולם: כשהן יוצאות מהתנור תשימו לב לחגיגה בבית לנוכח הריחות והמעדן שהגיע.
  • לחמניות קלות להכנה, טעימות ומהירות שעוקפות כל מנת פוקצ'ה במסעדה.
  • מתאימות לכל מתבל, כפתיחה, נשנוש או כסנדוויץ לבית הספר.
  • והכי כיף- שהן פשוט יפייפיות, רכות ומרגישות כמו ענן שמתמוסס ממש בפה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

לחמניות שום

מתכון לחמניות שום שתמיד מככב

לחמניות שום הכי רכות שיש, טעימות עם קסם מיוחד שמגרה ומפתה לקחת ביס ישר כשיוצא חם מהתנור. מתכון הכי טעים שיש, קל להכנה ומרשים ברמות - והכי חשוב - מ ע ד ן!
ציון 4.56 על ידי 9 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 20 minutes
זמן בישול/אפייה: 40 minutes
סה״כ זמן: 1 hour
סוג: לחמניות
באדיבות: רויטל זניש

המצרכים

  • קילו קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 3 כוסות מים פושרים (200 מ"ל)

*למריחה*

  • 1 כוס שמן זית
  • 6 שיני שום כתוש
  • 1/4 צרור ממבחר עשבי תיבול - כוסברה (שמיר,בזיליקום,אורגנו,פטרוזיליה.)

אופן ההכנה

  • לנפות קילו קמח בקערה, יוצרים גומה,
  • להוסיף שמרים, סוכר, מים ללוש מעט, ואז להוסיף מלח להמשיך ללוש ולהוסיף שמן ולהמשיך ללוש כ - 10 דקות ולהתפיח כשעה, להוריד את האוויר ולהתפיח שוב כחצי שעה.
  • לקרוץ כדורים בגודל טניס בידיים משומנות
  • ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה למרוח עם מברשת סיליקון את הלחמניות ולהתפיח שוב עד שמכפיל את עצמו
  • להכניס לתנור שחומם מראש ב 180 מעלות כ 10 דקות עד שמזהיב ואז למרוח שוב את הלחמניות
  • ולהחזיר את הלחמניות שוב לתנור עד תום האפיה כ - חצי שעה כל האפיה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
לחמניות שום
צילום: רויטל זניש
לחמניות שום
צילום: רויטל זניש
 


שאלות נפוצות: לחמניות שום

האם לאפות רגיל או כמו אפיית חלות?

רגיל.

האם אפשר להקפיא לאחר אפייה?

כן בוודאי.


הבמה כולה שלכם:
לחמניות שום
צילום: ליטל מלכה

"לחמניות מעולות!" הכנתי עם קמח כוסמין"
ליטל מלכה

 

לחמניות שום
צילום: לנה שלי חיות

"בעלי הכין אותם והם פשוט נהדרים! היו כתוספת למרק עגבניות ושעועית לבנה זה היה כל כך טעים ומנחם ביום חורפי"
Lena Shelly Hayout

 

לחמניות שום
צילום: צופיה רוזנבלום

"כבר מחכה לבני הבית לסוף הצום!"
צופיה רוזנבלום

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

 
  •  
מקור: Revital Zenish | מוזמנים לעקוב באינסטגרם: @revitalze | להזמנות: ⭐ עולם שלם של טעמים ⭐☎️ 0507788150
 

Similar Posts

6 Comments

  1. לא הבנתי כמה מים להוסיף? רשמת 3 כוסות ( שזה לפחות 600 מ"ל) ובסוגריים 200 מ"ל. כוס מדידה זה 240מ"ל בד"כ. אז כמה בסה"כ מ"ל מים צריך? תודה

    1. היי אתי,
      הכוונה ב-200 מ"ל היא שנעשה שימוש בכוס במידה זו. כלומר, סך המים במתכון הוא 600 מ"ל.
      בהצלחה 🙂

4.56 from 9 votes (9 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements