כרוב בתנור בטעם משגע במיוחד
מרקם מעולה עם טעם עשיר
מחפשים מנה עיקרית מרשימה במיוחד שתמיד תפתיע את כולם בכמה שהיא באמת טעימה? אז הגעתם למקום הנכון!
קבלו מתכון לכרוב בתנור האפוי עד לקריספיות עדינה מבחוץ עם רכות מטריפה בפנים, המשודרג בהמון תיבולים לקבלת טעם משגע במיוחד.
מנה קלילה והכי קלה להכנה שתמיד תהיה תוספת מעולה לכל שולחן. איך שמגישים לעיני כל האוכלים מבינים שהיה צריך להכפיל כמויות!
מתכון באדיבות: ורד ג'ייקובס
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 1 כרוב (שטוף היטב)
- שמן זית
- אבקת שום
- מלח
- פלפל שחור
- צ'ילי גרוס
אופן ההכנה
- שוטפים את הכרוב היטב וחשוב לייבש טוב כדי שלא יצא מימי.
- חותכים לפרוסות עבות, ומברישים מעל בשמן זית.
- מפזרים מעל אבקת שום, מלח, פלפל שחור וצ'ילי גרוס לפי הטעם.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15 דקות, ואז מכסים עם נייר אפייה ושמים לעוד 15-20 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון כרוב בתנור זה? אל תהססו לשאול!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: כרוב בתנור – ורד ג'ייקובס
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם