| |

עוגת גבינה אפויה גבוהה ומרשימה

עוגת גבינה אפויה גבוהה ומרשימה, שמכינים בקלות ובמהירות לפינוק בכל רגע.
בהשראת: אתי ממן
ציון 4.53 על ידי 38 דירוגים
מתכון לעוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה גבוהה במראה מרשים לאירוח! מתכון לעוגת גבינה אפויה ללא תחתית ומרשימה ביותר!

אם גם לכם מתחשק לתפוס כפית ולטעום מיצירת האומנות המושלמת שרואים בתמונה, נראה שהמתכון הזה בדיוק עבורכם! מתכון לעוגת גבינה אפויה גבוהה במיוחד שאפשר להכין גם בתבנית פס ויהיה לכם פס עוגת גבינה אפויה.

עוגה מושלמת לפתוח איתה את הוקר לצד הקפה, מושלמת יותר ליהנות ממנה אחר הצהריים כשמתחשק משהו מתוק והכי מושלמת להגשה באירוח, כי המראה שלה כל כך מרשים ומזמין, שאין ספק שכל האורחים יפלו ברשת שלכם! מתכון קל ביותר לעוגת גבינה אפויה שאסור לפספס!

 

ספר המתכונים של אתי ממן

 

עוגת גבינה אפויה ללא תחתית
צילום: אתי ממן

למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה אפויה

  • עוגה גבוהה ומרשימה שתרשים  את כל האורחים ברגע אחד!
  • כל כך טעימה ומפנקת שתחפשו סיבות ותירוצים להכין אותה!
  • מתכון קל ביותר שכל אחד יכול להכין בלי הרבה הבנה באפייה!
  • מתכון מהיר הכנה שאפשר להכין גם כשאורחים לא צפויים מודיעים שהם בדרך!

שורה תחתונה: תביטו בתמונה של העוגה הזו ותגידו לנו שלא מתחשק לכם לאכול ממנה! אתם עוד כאן?

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון לעוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה גבוהה ומרשימה

עוגת גבינה אפויה גבוהה ומרשימה, שמכינים בקלות ובמהירות לפינוק בכל רגע.
ציון 4.53 על ידי 38 דירוגים
לדרג
באדיבות: אתי ממן

ציוד

תבנית קפיץ / רינג / אינגליש קייק עמוק קוטר 22 או 24 ס״מ

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 חבילה גבינה לבנה (750 גרם )
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 גביע שמנת מתוקה (250 גרם )
  • 3 כפות קורנפלור

אופן ההכנה

  • בקערה גדולה נערבב גבינה, חצי כוס סוכר, אינסטנט, חלמונים, קורנפלור, ותמצית וניל.
  • נקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר, ונוסיף לתערובת הגבינה ונקפל בעדינות.
  • נקציף שמנת מתוקה לקצפת רכה, נוסיף לתערובת, נקפל עד לקבלת תערובת אחידה.
  • נסדר נייר כסף בתוך תבנית תנור ומעל נייר אפיה, נניח רינג ונעטוף עם נייר כסף.
  • לצקת את התערובת (אין צורך לשמן תבנית).
  • נכניס לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות עם תבנית מים, ואופים במשך שעה (לא פותחים את התנור!).
  • לאחר אפייה מכבים ומשאירים את העוגה בתנור שעה נוספת. לאחר מכן נכניס למקרר לשעתיים, ואז נעביר לכלי הגשה.

הערות וטיפים

  • ניתן להכין ברינג מרובע, לחתוך לשניים ואז מתקבלים שני פסים או בשתי תבניות אינגליש קייק עמוקות (20X7.5).
  • קישור לתמונה של התבנית כאן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: עוגת גבינה אפויה ללא תחתית

מרפדים את התבנית בנייר אפייה?
אין צורך.
מה הכוונה תבנית מים? פשוט לשים בתחתית התנור כלי עם מים?
תבנית עם מים.
אני תמיד עושה את העוגה הזאת חבל על הזמן. אבל אם שש בצים אבל תמיד היא יורדת לי עף פעם היא לא נשארה קמו שהיא עולה. אני עושה בדיוק קמו המתכון הזה. אם יש לך תשובה לה העוגה יורדת לי תודה אם תיתני לי תשובה לשאלה שלי!
עם התבניות והמתכון שלי, אין סיבה שלא תצליחי.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגת גבינה אפויה מתכון
צילום: זהבה גוטמן

"זאת העוגה היום הכנתי!"
זהבה גוטמן

עוגת גבינה אפויה ללא תחתית
צילום: ענבל שרון

"עוגת גבינה קלאסית מעלפת…!"
ענבל שרון

פס עוגת גבינה אפויה
צילום: תמי בר-ישי
"התבניות והמתכון של נפלאות המטבח של אתי ממן!"
תמי בר-ישי
עוגת גבינה אפויה מתכון
צילום: אתי ממן

רק עוד דבר אחד אחרון!

ארוחה מושקעת או אירוח חלבי? כל שבוע זה שבועות? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת גבינה אפויה מתכון מאת אתי ממן

Similar Posts

37 Comments

  1. 5 stars
    עוגת הגבינה הכי טעימה, אוורירית וגבוהה שקיימת.
    מאז שהכרתי את המתכון שלכם- מכינה רק אותה וכולם מלקקים את האצבעות.
    מכינה בתבינת זכוכית מלבנית גדולה ומאוד מרוצה מהתוצאות.
    תודה על מתכון נפלא- כן ירבו !!!

  2. העוגה נראת מושלמת!!
    אם אכפיל את הכמויות לתבנית גדולה יותר, תהיה אפיה ארוכה יותר?
    האם זה בכלל מומלץ?

    1. היי לילך,
      תבנית גדולה יותר אומר שהעוגה פחות גבוהה, אז לא, אין צורך לאפות זמן רב יותר.
      בכל מקרה, תמיד מומלץ לבדוק לפני שמסיימים את האפייה.
      בהצלחה 🙂

  3. העוגה נראית מדהים! האם ולמה ניתן להחליף את השמנת המתוקה? והאם גבינה לבנה רגילה 5% מתאימה?

  4. שלום ,
    לא הצלחתי להבין את השלב של העיטוף הרינג בנייר כסף, האם לעטוף רק את הרינג מבחוץ או גם מבפנים?
    אם רק מבחוץ זה אומר שהרינג נשאר חשוף ללא נייר אפייה או שימון ? יוצקים לתוכו את הבלילה והיא לא תידבק לרינג ?
    תודה מראש

      1. היי למה העוגה שעשיתי שלך יצאה ממש נמוכה בהתחלה תפחה מאוד ולאחר מכן ירדה ממש וישיתי לפי ההוראות מה לא היה נכון אודה לתשובה רוצה שהעובדה תצא להבא גבוהה

      2. היי רינה, תודה על התגובה שלך 🙂
        נשמח אם תפרטי קצת יותר כדי שנוכל להבין איפה בדיוק היתה תקלה. מקווים שנוכל לעזור!

  5. שלום אתי,
    בתמונה העוגה מלבנית, במרשם כתבת לאפות ברינג. ראשית אם ברינג, איזה קוטר? ואם רוצים עוגה כמו בתמונה באיזו תבנית להשתמש (אורך, רוחב, ועומק)
    תודה,
    סיגלית

    1. המתכון מתאים לתבנית קפיץ או לרינג סטנדרטי בקוטר 22 או 24 ס״מ. ניתן להכין ברינג מרובע, לחתוך לשניים ואז מתקבלים שני פסים כמו בתמונה. בהצלחה!

    1. המתכון מתאים לתבנית קפיץ או לרינג סטנדרטי בקוטר 22 או 24 ס״מ. ניתן להכין ברינג מרובע, לחתוך לשניים ואז מתקבלים שני פסים כמו בתמונה. בהצלחה!

  6. מכינה שנים מצאתי בזמנו דרך האתר זה נקרא עוגת בית מלון ללא הפרדת ביצים יוצא פצצה

    1. המתכון מתאים לתבנית קפיץ או לרינג סטנדרטי בקוטר 22 או 24 ס״מ. ניתן להכין ברינג מרובע, לחתוך לשניים ואז מתקבלים שני פסים כמו בתמונה. בהצלחה!

    1. המתכון מתאים לתבנית קפיץ או לרינג סטנדרטי בקוטר 22 או 24 ס״מכאן. ניתן להכין ברינג מרובע, לחתוך לשניים ואז מתקבלים שני פסים כמו בתמונה. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?