| |

סלט חצילים צבעוני ומהמם

חווית טעמים מדהימה במיוחד
בהשראת: צביה אורן
ציון 4.67 על ידי 9 דירוגים
סלט חצילים

קבלו בתשואות רבות את סלט החצילים שתמיד ישדרג לכם כל ארוחה ויקשט לכם אותה בטעמים מעולם אחר!

קבלו מתכון לסלט חצילים צבעוני ומהמם במיוחד, המשלב טעמים של חצילים מבושלים ועסיסיים עם המון פלפלים מכל הסוגים, שמבשלים ברוטב עגבניות המקפיץ את הטעם לרמה הבאה.

סלט פשוט להכנה שתמיד ירים לכם את חווית האכילה פי מאה. טעימה ראשונה תשאיר אתכם מכורים לכל החיים!

מתכון באדיבות: צביה אורן

ספר המתכונים של צביה אורן

 

סלט חצילים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

סלט חצילים

סלט חצילים צבעוני ומהמם

חווית טעמים מדהימה במיוחד
ציון 4.67 על ידי 9 דירוגים
לדרג
באדיבות: צביה אורן

המצרכים

  • 1 חציל (שטוף היטב - חתוך לקוביות עם הקליפה)
  • 1 פלפל אדום (פרוס לקוביות)
  • 1 פלפל ירוק חריף (קטן - חתוך לטבעות)
  • 1 בצל (חתוך לטבעות)
  • 3-4 שיני שום טריות (פרוס דק)
  • 4-5 עגבניות שרי (חתוכות לטבעות)
  • 2 כפות שמן זית
  • רסק עגבניות קטן (אורגני)

אופן ההכנה

  • חותכים את החציל לקוביות עם הקליפה (מאוד בריאה), ושמים בתוך סיר עם מים ומבשלים עד לריכוך.
  • נוציא ונסנן דרך מסננת ונשים בקערה.
  • בינתיים מחממים מחבת ולאחר שחותכים נוסיף את הפלפל אדום, פלפל ירוק חריף, בצל, שיני שום ועגבניות שירי.
  • נניח הכל במחבת חם עד שכל הנוזלים נאגרים, והירקות מתחילים להיות רכים.
  • נוסיף 2 כפות שמן זית, ונמשיך לבשל עד לריכוך, נוסיף תיבול, מלח , פלפל שחור ופפריקה אדומה מתוקה.
  • נערבב שוב ואז נוסיף את קוביות החצילים המבושל, ונמשיך לערבב במחבת לספיגת הטעמים.
  • נוסיף רסק קטן אורגני ושוב נערבב. נבשל עוד 3-4 דקות.
  • נזלף מעל כף לימון ונערבב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: סלט חצילים

כמה ימים זה יכול להישמר במקרר?
יותר משבוע.
אפשר את החצילים בקוביות גם לאפות בתנור?
אפשרי בהחלט.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: סלט חצילים – צביה אורן

Similar Posts

2 Comments

    1. היי ענבל, חציל רך הוא חציל שאפשר למעוך בקלות באמצעות מזלג או כף עץ בזמן הבישול. את השלב הראשון של המתכון והוא שלב ריכוך החציל אפשר לעשות בסיר מים, באפיה של כחצי שעה בתנור או לחתוך לקוביות ולטגן, מה שנוח לך!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?