| | |

לביבות גבינה צפתית

טעם מושלם במרקם חלומי
בהשראת: לינדה לנגנר
ציון 4.40 על ידי 23 דירוגים
לביבות גבינה

לכבוד חג חנוכה זה משתדרגים ומפנקים את המשפחה בלביבות הכי נדירות שיש שתמיד ידאגו לשים חיוך גדול על הפנים!

קבלו מתכון ללביבות גבינה צפתית משגעות, המקבלות מרקם חלומי עם רכות מטריפה, ומטוגנות לקריספיות עדינה מבחוץ עם טעם עשיר של גבינה.

לביבות קלילות והכי פשוטות להכנה שתמיד טוב שיש לארוחת בוקר או ערב מענגת במיוחד. איך שלוקחים ביס ראשון תמצאו את עצמכם שומרים מתכון!

מתכון באדיבות: לינדה לנגנר

ספר המתכונים של לינדה לנגנר

 

לביבות גבינה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 

לביבות גבינה

לביבות גבינה צפתית

טעם מושלם במרקם חלומי
ציון 4.40 על ידי 23 דירוגים
לדרג
כמות 12 לביבות
באדיבות: לינדה לנגנר

המצרכים

  • 200 גרם גבינה צפתית (מגוררת גס)
  • ¼ בצל (קטן מגורר וסחוט)
  • 3 כפות פטרוזיליה (קצוצה דק)
  • כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית מלח
  • 3 כפות קמח
  • 3 ביצים

אופן ההכנה

  • בקערה נערבב יחד את כל המרכיבים.
  • בעזרת כף או כף גלידה נשים מהבלילה לביבות אל תוך שמן חם (מחבת טפלון, שמן בגובה 1/2 ס"מ) ונטגן להזהבה יפה ונהפוך בעדינות (יותר קל להפוך עם מזלג) לטיגון הצד השני.
  • נוציא בעזרת מרית מתכת לצלחת מרופדת בנייר סופג ונגיש חם
  • אם בזמן הטיגון המחבת מתמלאת קצף והשמן "נעלם", אפשר לסיים את הטיגון את הלביבות שבמחבת, מוציאים אותן לצלחת עם הנייר סופג ואז להוסיף עוד שמן למחבת, לתת לו להתחמם ולהמשיך הלאה עם שאר הבלילה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: לביבות גבינה

אפשר עם גבינת כנען?
עדיף שלא.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני חנוכה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: לביבות גבינה – לינדה לנגנר
מוזמנים גם לבקר בדף שלה: Linda's Home Made

Similar Posts

10 Comments

    1. איזה כיף לשמוע דורית תודה על הפרגון, בתיאבון לך ולכל המשפחה! אם יצא לך לצלם אז למה שלא תשתפי איך יצא גם עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק? מותר להשוויץ 😉 קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?