|

קונוסים מטוגנים מבצק שמרים

קריספיות מטריפה עם טעם מושלם
בהשראת: בת-אל משה
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
קונוסים מטוגנים

נמאס לכם מהסופגניות? קבלו רעיון לקינוח מעולה לחג שבטח ירשים את כולם ותמיד יגרה אותם לטרוף עוד ועוד!

קבלו מתכון לקונוסים מטוגנים מבצק שמרים, המקבלים קריספיות מטריפה במיוחד עם טעם מושלם, עם אפשרות לשדך לכל מיני מילויים מושחתים.

קינוח מושלם וחגיגי במיוחד שתמיד ירים לכולם את המצב רוח עם חווית טעמים מענגת במיוחד. חובה להכנה!

מתכון באדיבות: בת-אל משה

ספר המתכונים של בת-אל משה

 

קונוסים מטוגנים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

קונוסים מטוגנים

קונוסים מטוגנים מבצק שמרים

קריספיות מטריפה עם טעם מושלם
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
לדרג
כמות 20 קונוסים
באדיבות: בת-אל משה

ציוד

קונוסים ממתכת

המצרכים

לבצק:

  • ½ קילו קמח
  • 150 גרם חמאה מומסת
  • 1 ביצה
  • 1 כפית שמרים
  • 1 כפית סוכר
  • ½ כפית מלח
  • 1 כפית אבקת אפייה

למילוי:

  • קצפת צמחית / אגוזים מקורמלים / תפוחים מקורמלים

אופן ההכנה

  • בקערת מיקסר עם וו לישה מערבלים את כל החומרים יחד עד שמקבלים בצק רך ונעים
  • נניח את הבצק עטוף בניילון למנוחה על השיש במשך חצי שעה בערך.
  • לאחר מכן נחלק את הבצק ל-3 כדורים, ועל משטח מקומח נרדד את הבצק לעלה דק.
  • החתוך לרצועות לאורך בעובי של 3-4 ס"מ. מלפפים את הרצועה סביב הקונוס מתכת. מתחילים ללפף מהחלק החד כלפי מטה ומשאירים חצי ס"מ לפני הסוף.
  • שומרים על הידוק של הבצק. נחמם שמן בסיר עמוק, ונטגן עד להזהבה. נניח על נייר סופג ונוציא את הקונוסים בזהירות.
  • אפשר למלות בקצפת, אגוזים מקורמלים, תפוחים מקורמלים, וכל מה שאוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: קונוסים מטוגנים

איפה ניתן להשיג קונוסים מתכת אלה?
בכל חנות של כלי בית או כלי אפייה.
אפשר גם מבצק עלים?
אפשר אבל מומלץ בצק פילאס במקום כי הוא פחות שומני.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

    1. היי, המרקם החולי יתקבל בד"כ לאחר ערבוב של כל היבשים+חמאה, ואם אחרי לישה עדיין המרקם חולי ולא התקבל בצק רך ונעים אז מוסיפים נוזל כלשהו – ביצה/שמנת/מים/מיץ שתפקידו איחוד הבצק. מתחילים ממעט וממשיכים לערבל עד לקבלת מרקם הבצק הרצוי. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?