|

ספינג' מרוקאי אסלי ללא גלוטן

מרקם מושלם עם טעם נדיר
בהשראת: סבתא לאה
ציון 4.42 על ידי 12 דירוגים
ספינג' מרוקאי ה

מחפשים להרשים את כולם בספינג' אמיתי ומקורי לכבוד החג? תכירו את הסופגניות המרוקאיות הכי מסורתיות שיעשו לכולם את היום!

קבלו מתכון לספינג' מרוקאי אסלי ללא גלוטן, המקבל טעם נדיר במתיקות מטריפה, לצד קריספיות מושלמת מבחוץ עם ביס הנמס בפה.

מעדן נדיר במיוחד שמוכן ב-5 דקות לחנוכה ולפנק את המשפחה בחווית טעמים שאף פעם לא ישכחו. חובה לא לפספס!

מתכון באדיבות: סבתא לאה

ספר המתכונים של סבתא לאה

 

ספינג' מרוקאי ה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

ספינג' מרוקאי ה

ספינג' מרוקאי אסלי ללא גלוטן

מרקם מושלם עם טעם נדיר
ציון 4.42 על ידי 12 דירוגים
לדרג
באדיבות: סבתא לאה

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • לבצק:
  • 2 שקיות קמח של תערובת להכנת מאפי שמרים ללא גלוטן (700 גרם סה"כ, של חברת אסם - ראו תמונה)
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות שמן
  • ½ כפית תמצית וניל
  • ½ כפית מלח
  • 4 כוסות מים פושרים
  • להגשה:
  • סוכר (דבש, סילאן, ריבה (מה שאוהבים))
  • לטיגון:
  • שמן קנולה

אופן ההכנה

  • בקערה גדולה נשים את את כל מרכיבי הבצק וללוש עד לקבלת בצק דליל ודביק (הבצק צריך להיות סמיך מבלילה של פנקייק).
  • נכסה בניילון נצמד ונניח בצד להתפחה של שעה.
  • נחמם שמן עמוק על להבה בינונית - גבוהה, ונשים חתיכת גזר לשמירת שמן נקי בזמן הטיגון.
  • בידיים רטובות מאוד קורצים כדורים בגודל כדור פינג פונג, וליצור חור בעזרת הבוהן בעדינות במרכז כל כדור כדי לקבל חור יפה (צורת בייגלה).
  • נניח כל ספינג' בזהירות לתוך סיר השמן החם, ונטגן כ-2 דקות מכל צד עד להזהבה יפה.
  • נעביר מיד כשהם חמים לצלחת מלאה סוכר טובלים בסוכר.
  • מומלץ להגיש לצד סילאן, דבש, ריבות ועוד.

הערות וטיפים

תמונה לקמח:
ספינג' מרוקאי ה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון ספינג' זה? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני חנוכה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: ס‎פינג' אסלי – סבתא לאה

Similar Posts

4 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?