| | |

זנגולה ללא גלוטן לנשנוש מדהים

קריספיות מטריפה עם טעם מושלם
בהשראת: מרי בן הרוש
ציון 3.75 על ידי 4 דירוגים
זנגולה

מחפשים רעיון לעוגיות קלילות וקלות שתמיד טובות לנשנוש טעים לכבוד החג? אז מתכון זה הוא בול בשבילכם!

קבלו מתכון לזנגולה – עוגיות ספירלה מהממות המטוגנות לקריספיות מטריפה, וטבולות בסירופ סוכר מתקתק לקבלת טעם מענג ביותר.

מכינים מעדן נדיר זה בכלום זמן ומפנקים את המשפחה בחווית אכילה מדהימה שלא ישכחו עד סוף השבוע!

מתכון באדיבות: מרי בן הרוש

ספר המתכונים של מרי בן הרוש

 

זנגולה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

זנגולה

זנגולה ללא גלוטן לנשנוש מדהים

קריספיות מטריפה עם טעם מושלם
ציון 3.75 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: מרי בן הרוש

המצרכים

  • 240 גרם קמח (תמי כתום)
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 5 גרם שמרים יבשים
  • 300 מ"ל מי סודה מוגזים
  • לסירופ סוכר:
  • 1 ½ כוסות מים
  • 2 כוסות סוכר
  • 1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה

  • מערבלים את כל המרכיבים לבצק עם וו גיטרה במיקסר. לאט לאט מוסיפים עוד כ-50 גרם מי סודה, כדי שהבלילה תהיה כמו מרקם של פנקייק אבל טיפה טיפה יותר דלילה.
  • מכסים במגבת ונותנים מנוחה של כרבע שעה
  • לאחר מכן מעבירים לשקית זילוף עם צנתר קטן או מעבירים לבקבוק לחיץ (כמו אלה ששמים בהם טחינה בפלאפליות), ומזלפים מעל השמן בצורה סיבובית.
  • לאחר הטיגון יש לטבול בסירופ סוכר
  • להכנת סירופ סוכר - בסיר יש לבשל 1 וחצי כוסות מים עם 2 כוסות סוכר וכף של מיץ לימון. מבשלים למשך 40 דקות בערך.
  • שימו לב שאת הסירופ יש לבשל לפני שאנחנו מטגנים את הזנגולות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: זנגולה ללא גלוטן

מאיפה אפשר להשיג קמח תמי?
אפשר לרכוש מכל רשתות הסופרים, וגם להזמין מהאתר שלהם.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

    1. תודה על התגובה הבונה, את מוזמנת להתרשם גם מהסרטונים שמצורפים במתכון וגם לנסות בעצמך.

3.75 from 4 votes (3 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements