עוואמה קראנצ'י בטירוף ומלא דבש
מרקם חלומי עם טעם עשיר

אחד הקינוחים הכי שווים לכבוד החנוכה חוזר בגדול עם חווית טעמים מענגת שאף אחד לא יכול לעמוד בפניה!
קבלו מתכון לעוואמה משגע ביותר המקבל קראנצ'יות מטריפה מבחוץ עם ונמס בפה מבפנים המורטב בסירופ מתקתק המשדרג את הטעם ברמות.
מעדן קליל ומאוד קל להכנה שתמיד יפתיע בטעמים בכל כדור קטן מחדש. איך שלוקחים ביס אחד לא מצליחים להפסיק לאכול!
מתכון באדיבות: נוף עתאמנה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

המצרכים
- 2 כוסות קמח
- קורט מלח
- 2 כפות קורנפלור
- 1 כף סוכר
- 1 כפית שמרים
- 1 כף סירופ סוכר
- 1 ⅓ מים פושרים
לסירופ:
- 1 כוס סוכר
- ½ כוס מים
- 1 כפית מיץ לימון
אופן ההכנה
- נרתיח את מרכיבי הסירופ ונערבב ל-2 דקות ונוריד מהאש.
- נערבב בקערה ביד את כל היבשים ונוסיף את כף הסירופ האחת ובהדרגה את המים. צריך לצאת בצק נוזלי.
- נלוש את הבצק 5 דקות ונתפיח לשעה. אח"כ מוציאים את האוויר בלישה.
- נרתיח שמן עמוק ונשים את כל הבצק שיצא בשקית זילוף.
- נלחץ על השקית ועם מספריים נחתוך את הבצק כל פעם לשמן. נטבול את המספריים בשמן כדי שלא יידבק הבצק.
- נערבב את הכדורים כל הזמן בשמן עד להזהבה עדינה.
- נוציא לנייר סופג ל-5 דקות ונחזיר לשמן להזהבה סופית. כשמסיימים נטבול בסירופ.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוואמה
למה מוציאים מהשמן , ואח"כ מחזירים שוב? זה נותן קריספיות. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני חנוכה מושלמים. אל תפספסו!
אופן ההכנה מאד לא ברור… מה להרתיח? האם הסירופ בחלקו נכנס לבצק…את כותבת נוסיף את כף הסירופ…
מרתיחים את מרכיבי הסירופ ואז ישנה כף סירופ אחת שמוסיפים לבצק בעצמו בתחילת המתכון.
נראה ממש טוב רק לא הבנתי את סעיף 1 נרתיח ונבשל את מה לבשל?
נרתיח ונערבב ל-2 דקות ונוריד מהאש.
את סירופ הסוכר