|

עוגיות פרח ריבה מהממות

מבצק חלומי עם קריספיות מושלמת
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 5 על ידי דירוג אחד
עוגיות פרח

אין שבת מבורכת יותר משבת של ע‎וגיות הפרח הכי משגעות עם הרגשה של אהבה בכל ביס קטן!

קבלו מתכון לעוגיות פרח ריבה מהממות שמכינים מבצק חלומי ונמס בפה עם קריספיות מטריפה, המשודכות למלית ריבה מפנקת במיוחד.

עו‎גיות קלילות והכי קלות להכנה שתמיד טוב שיש בצנצנת על השיש. איך שלוקחים ביס אחד לא תצליחו להפסיק לאכול!

מתכון באדיבות: מלי מאירוב

ספר המתכונים של מלי מאירוב

 

עוגיות פרח

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגיות פרח

עוגיות פרח ריבה מהממות

מבצק חלומי עם קריספיות מושלמת
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
כמות 40 עוגיות
באדיבות: מלי מאירוב

המצרכים

  • 2 כוסות + 2 כפות קמח
  • 200 גרם חמאה קרה (חתוכה לקוביות)
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 4 כפות חלב
  • 2 כפיות גרידת לימון
  • ¼ כפית מלח

למלית:

  • ריבה (איזה סוג שאוהבים - אפשר גם נוטלה)

אופן ההכנה

  • בקערה שמים את הקמח, חמאה קרה חתוכה לקוביות, אבקת סוכר, תמצית וניל ומערבבים הכל יחד היטב.
  • לאחר מכן מוסיפים את החלב, 2 כפיות גרידת לימון, ורבע כפית מלח. ללוש עד לקבלת בצק קצת דביק.
  • מכניסים את הבצק למקרר למשך שעה. לאחר מכן מקמחים משטח עבודה ומחלקים את הבצק לשני חלקים. מרדדים את הבצק וקורצים לצורות.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות עד להזהבה. לא לעזוב את התנור כי הן משחימות מהר.
  • את הריבה שמים בתוך שקית סנדוויץ' שחותכים עם חור, ועושים עיגולים על נייר אפייה ואז מקפיאים את הנייר חצי שעה, כך יהיה קל להניח אותה.
  • מחכים לעוגיות שיתקררו ואז מרכיבים אותם עם המלית.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגיות פרח

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי עוגיות אלה? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עו‎גיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

ריכזנו לכם הכל! מחפשים עוד עוגיות קלות להכנה וטעימות בטירוף? קבלו >> מתכון לעוגיות

מקור: עוג‎יות פרח – מלי מאירוב
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה לאפות ולבשל עם מלי מאירוב

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?