ספינג' חלבי

ספינג' חלבי בטעם מיוחד

הקינוח הכי נפוץ שנכנס לכל מטבח ובמיוחד בחנוכה, חוזר בטוויסט חדש המשדרג את הטעם עם תוצאה ששווה כל שנייה של הכנה! קבלו מתכון לספינג' חלבי בטעם מיוחד עם בצק רך אוורירי בטירוף בנוסף לטעם עשיר ומשגע!

ספינג' חלבי בטעם מיוחד

טעם עשיר במרקם מטריף
בהשראת: אתי ממן
ציון 4.50 על ידי 22 דירוגים
ספינג' חלבי

הקינוח הכי נפוץ שנכנס לכל מטבח ובמיוחד בחנוכה, חוזר בטוויסט חדש המשדרג את הטעם עם תוצאה ששווה כל שנייה של הכנה!

קבלו מתכון לספינג' חלבי בטעם מיוחד עם בצק רך אוורירי בטירוף בנוסף לטעם עשיר ומשגע עם טבילת סוכר מתקתקת.

אין אף אחד שיכול לעמוד בפני מגש ספ‎ינג' זה, במיוחד כאשר כל ביס מספק חווית טעמים רחבה ועשירה המשאירה את כולם בשוק!

מתכון באדיבות:  אתי ממן

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/אתי-ממן" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של אתי ממן [/button]

 

ספינג' חלבי

[adinserter block="2"]

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

ספינג' חלבי

ספינג' חלבי בטעם מיוחד

טעם עשיר במרקם מטריף
ציון 4.50 על ידי 22 דירוגים
לדרג
כמות 17 יחידות
באדיבות: אתי ממן
[adinserter block="8"]

המצרכים

  • 800 גרם קמח
  • 2 כפות שמרים
  • ¾ כוס סוכר
  • 2 ביצים L
  • 100 גרם חמאה (רכה)
  • 2 כוסות חלב (פושר)
  • 1 כפית מלח
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר מערבבים את הקמח עם השמרים והסוכר ואז מוסיפים את הביצים, חמאה, חלב, ומערבלים עד שמקבלים בצק רך וגמיש. לקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח.
  • שמים להתפחה של חצי שעה.
  • מחלקים את הבצק ל-17 חלקים שווים, ויוצרים כדור מכל חלק של הבצק.
  • מניחים על נייר אפייה ומכסים עם מגבת ושמים להתפחה נוספת של 10 דקות.
  • מגלגלים כל כדור לצורת נקניק ארוך ואז מגלגלים לחישוק ומתפיחים שוב למשך 15 דקות.
  • מטגנים בשמן עמוק ומגלגלים בסוכר.
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

ספינג' חלבי

[adinserter block="4"]

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון ספינג' זה? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני חנוכה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: ספ‎ינג' חלבי – אתי ממן

8 Comments

  1. שלום בכל המתכונים נותנים את הכמויות משקל הקמח בגרמים אולי אפשר במספר הכוסות
    לדוגמא כמה כוסות זה 800 גרם קמח ? זה ברור ופשוט יותר

    1. השמן צריך לבעבע בעדינות סביב הבצק (בודקים בעזרת פיסת בצק קטנה לניסיון, ניתן להכניס כף עץ או חתיכת גזר קטנה ואם השמן יבעבע סביבה, סימן שהוא חם דיו.

4.50 from 22 votes (21 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?