לביבות תפוחי אדמה צבעוניים
מדהימות ומהממות בטעם מושלם
משדרגים את הלביבות הכי אהובות וטעימות של חג בטוויסט חדש ודואגים להשאיר את כולם בשוק עם פה מלא!
קבלו מתכון ללביבות תפוחי אדמה נדירות ומשגעות המשודרגות בצבעוניות מהממת ומשלבות טעמים של תפוחי אדמה לבנים וסגולים, עם בטטות וכל מיני ירק מרענן.
לביבות מיוחדות ומדהימות שתמיד ירשימו את כל המשפחה במראה המפתיע שלהן ואז בטעם המענג. הכי חובה להכנה!
תודה ענקית לזיווה ששיתפה את מתכון הנדיר הזה בקבוצתנו!
מתכון באדיבות: זיוה כהן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 4 יחידות תפוח אדמה (לבן)
- 4 יחידות תפוח אדמה (סגול)
- 1 בטטה כתומה (גדולה)
- 1 בצל (גדול)
- 4 ביצים
- 4 כפות גדושות קמח
- מלח
- שמן קנולה (לטיגון)
אופן ההכנה
- מגררים במגררת גסה או במעבד מזון עם דיסקית את כל הירקות ואז מניחים במסננת ומפזרים מלח וממתינים 10 דקות להגרת נוזלים.
- לאחר מכן סוחטים היטב ומעבירים לקערה ומערבבים עם ביצים וקמח. בודקים טעמים ומתקנים תיבול.
- מחממים שמן בסיר שטוח ויוצרים קציצות ומטגנים.
- הכי טעים להגיש עם דיפ תערובת גבינה לבנה, שמנת חמוצה ועירית.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי לביבות תפוחי אדמה אלה? אל תהססו לשאול!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני חנוכה מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: לביבות תפוחי אדמה – זיוה כהן
מוזמנים גם לבקר בדף שלה: זיוה כהן עושה קסמים במטבח