Advertisements
|

רולדת אלפחורס עם טוויסט

חווית טעמים מענגת ומיוחדת
בהשראת: פרח גבסו
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים

אין בוקר מושלם מיותר מבוקר של כוס קפה חמימה לצד פרוסת רולדה מענגת שתשדרג לכם את היום בטוויסט חדשני!

קבלו מתכון לרולדת אלפחורס מושלמת המקבלת רכות חלומית עם מרקם מנחם, ומשודכת למלית קרם עשיר עם ריבת חלב, בנוסף להמון קוקוס עסיסי מעל.

רולדה מפוארת ומדהימה שתמיד תרשים את כל המשפחה ותפתיע אותם בטעמה בכל ביס מחדש. הכי חובה להכנה!

מתכון באדיבות: פרח גבסו

ספר המתכונים של פרח גבסו

 

רולדת אלפחורס
Advertisements

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

רולדת אלפחורס עם טוויסט

חווית טעמים מענגת ומיוחדת
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: פרח גבסו

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
Advertisements

המצרכים

לרולדה:

  • 5 ביצים L (שלמות)
  • ½ כוס סוכר
  • 4 כפות שמן
  • 3/4 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ריבת חלב
  • קוקוס

לקצפת:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
  • 1 כף אבקת סוכר (או סוכר)
  • 2 כפות פודינג וניל
Advertisements

אופן ההכנה

  • נחמם תנור על 170 מעלות אפיה. נרפד תבנית תנור בבנייר אפיה ומשמנים מעט.
  • נקציף את הביצים שלמות עם מעט מלח למשך 5 דקות על מהירות גבוה ואז נוסיף בהדרגה סוכר (חשוב להקציף לפרק זמן ארוך עד 7 דקות עד שמתקבלת בלילה חזקה וחלקה).
  • נוריד את מהירות המיקסר למינימום ונוסיף בזרם דק את השמן.
  • נחליף את המקצף בלון לוו גיטרה ונוסיף את הקמח בהדרגה. נכבה את המיקסר ונערבב עם לקקן בתנועות קיפול עדינות.
  • לצקת לתבנית וניישר לגובה אחיד, ואז נכניס לאפייה למשך עשרים דקות.
  • אחרי האפיה נצנן מעט ונגלגל עם נייר אפיה לרול.
  • בינתיים נקציף את השמנת למרקם רך וחלק.
  • להרכבת הרולדה - נפתח את הרולדה ונמרח ריבת חלב, ואז מעל נמרח קצפת ונגלגל הפעם בלי נייר אפיה את הרולדה לרול.
  • נפזר בנדיבות על נייר האפיה קוקוס, ונמרח ריבת חלב על כל הרולדה (בחלק החיצוני) ואז נעביר לקוקוס. נטבול היטב את כל הרולדה בקוקוס מכל הכיוונים ונעביר למגש.
  • רצוי לעטוף את הרולדה ולקרר עד שעתיים לפני ההגשה.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

Advertisements


שאלות נפוצות: רולדת אלפחורס

קשה למרוח את הריבת חלב היא קשה בצנצנת איך הצלחת?
רצוי למהול את הריבה במעט מים רותחים, ולערבב היטב עד לקבלת ריבה סמיכה אך לא דלילה מידי.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: רולדת אלפחורס – פרח גבסו

Advertisements

Similar Posts

4 Comments

    1. היי מירי, להחליף עם קורנפלור מתאים כשכמות הקמח יותר קטנה, לא ניסינו עם המתכון הזה. היינו ממליצים להשתמש בתחליף קמח ללא גלוטן שמתאים לאפיית עוגות, או לחלופין להכין מהמתכון הזה. בהצלחה!

  1. כדי שיהיו אלפחורס חייבים את העוגיה על בסיס קורנפלור מילואי רבת חלב ופתיתי קוקוס מסביב…. אז זו רולדה עם רבת חלב וקוקוס כן…אלפחורס לא!!!!!!!!

    1. היי פרי, תודה על השיתוף. את הרולדה עם ריבת חלב וקוקוס הזו, בכל שמותיה השונים, ממליצים לך בחום לנסות!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements