|

פשטידת תרד פטריות וגבינות

חווית טעמים עשירה ומענגת
בהשראת: ישראלה אזולאי
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
פשטידת תרד

את הפשטידה הזו בטח ממש תרצו שתחכה לכם בבית כשאתם חוזרים מיום ארוך בחוץ, עם טעמים שישאירו שישדרגו לכם את המצב רוח בצ'יק.

קבלו מתכון לפשטידת תרד נדירה המקבלת מרקם רך ונמס בפה ומשלבת טעמים של תרד עם פטריות עסיסיות והמון גבינות עשירות.

כל כך קלה להכנה ותמיד נזללת ראשונה בכלום זמן על ידי כל המשפחה. אין סיכוי שלא מכינים פשטידה מדהימה זו כל שבת!

מתכון באדיבות: ישראלה אזולאי

ספר המתכונים של ישראלה אזולאי

 

פשטידת תרד

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 

פשטידת תרד

פשטידת תרד פטריות וגבינות

חווית טעמים עשירה ומענגת
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: ישראלה אזולאי

ציוד

תבנית פיירקס 20X30 משומנת

המצרכים

  • 50 גרם חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 בצלים (גדולים קצוצים)
  • מעט דבש
  • 1 חבילה פטריות שמפניון (לנגב או לקלף, לא לשטוף עם מים)
  • 1 חבילה עלי תרד סנפרוסט (800 גרם - מופשרת לילה וסחוטה טוב טוב וקצוצה)
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 גביע גבינה לבנה 9% (250 גרם)
  • 150 גרם צהובה מגורדת
  • 100 גרם בולגרית מפוררת
  • 1 שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 4 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 4 כפות פירורי לחם

אופן ההכנה

  • נחמם תנור ל-180 מעלות על תכנית תנור רגילה.
  • במחבת גדולה נמיס את החמאה עם השמן זית, ואז נוסיף את הבצל, ונזלף מעט דבש ונטגן עד הזהבה.
  • נוסיף פטריות חתוכות ותרד חתוך וסחוט. נתבל במלח ופלפל ונטגן עד אידוי הנוזלים. מצננים.
  • בינתיים בקערה מערבבים את הגבינות עם השמנת מתוקה, קמח פירורי לחם וביצים.
  • נוסיף את התרד והפטריות, ונערבב ונתקן תיבול.
  • נעביר לתבנית ומשטחים.
  • נכניס לאפייה עד להזהבה יפה מלמעלה, בערך 45 דקות. לאחר מכן נניח להתייצבות לחצי שעה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פשטידת תרד

אפשר תרד טרי בשקית?
אפשר אבל היא תצא מושית. כי בקפוא לאחר שסוחטים אותו הוא מוציא פחות נוזלים מהטרי.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: פשטידת תרד – ישראלה אזולאי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?