|

קציצות קבב בעסיסיות מטריפה

טעם מושלם בכלום זמן
בהשראת: סמדר חי
ציון 4.19 על ידי 16 דירוגים
קציצות קבב

לארוחת צהריים מפנקת במיוחד, מכינים למשפחה את הקבבים הכי שווים שיש וצופים איך כולם מתמכרים במהירות!

קבלו מתכון לקציצות קבב משגעות המקבלות עסיסיות מטריפה עם אווריריות מפתיעה, בנוסף לטעם מושלם שאפ אפשר להפסיק לאכול.

משדכים לסלט מרענן על הצד ומגישים עם חומוס וטחינה, ונהנים מארוחת צהריים משגעת שאף אחד לא יוכל לעמוד בפניה!

תודה ענקית לסמדר ששיתפה מתכון נדיר זה בקבוצתנו!

מתכון באדיבות: סמדר חי

ספר המתכונים של סמדר חי

 

קציצות קבב

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

קציצות קבב

קציצות קבב בעסיסיות מטריפה

טעם מושלם בכלום זמן
ציון 4.19 על ידי 16 דירוגים
לדרג
באדיבות: סמדר חי

המצרכים

  • 1 קילו בשר בקר טחון
  • מעט שומן כבש קצוץ גס (לא חייב רק מי שאוהב)
  • 1 בצל (גדול קצוץ)
  • 1 חבילה פטרוזיליה (קצוצה)
  • 1 תפוח אדמה (קטן מקולף מגורד בחורים הכי קטנים)
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 כף גדושה כמון
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית ראס אל חנות

אופן ההכנה

  • בקערה גדולה נשים את הבשר הטחון, השומן כבש הקצוץ, הפטרוזיליה הקצוצה , התפוח אדמה המגורד, הבצל הקצוץ, התבלינים והשמן ונערבב היטב את תערובת הבשר לפחות 5 דקות עד לחיבור הטעמים.
  • למי שיש מעבד מזון - אפשר לשים במעבד מזון את הבצל, הפטרוזיליה, התפוח אדמה, השומן כבש , השמן והתבלינים לקצוץ היטב במעבד ולערבב עם הבשר טחון היטב עד לחיבור הטעמים.
  • יוצרים את הקבבים ונכניס למקפיא למשך שעה
  • לאחר מכן נוציא מהמקפיא ונניח על גריל פחמים ונצלה כ-5 דקות או עד שהבשר מושחם היטב.
  • את הקבבים האלה אפשר להכין גם בתנור או על מחבת טעימות בכל מצב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: קציצות קבב

למה שמים תפוחי אדמה?
שמים ממש טיפה וזה נותן אווריריות והקבב יוצא מושלם.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: קציצות קבב – סמדר חי
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה סודות המטבח של אמא!

Similar Posts

2 Comments

    1. היי חזי,
      אפשר ב-180 למשך כחצי שעה, ואפשר גם בטמפטורה גבוהה יותר לפחות זמן. כדאי להפוך איפשהו באמצע.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?