מאפינס קוטג' גבינות וזיתים
מחפשים לשדרג את ארוחת הבוקר עם משהו מעניין שישבור לכם את השגרה? קבלו מתכון למאפינס קוטג' נדירים המקבלות מרקם רך וחלומי עם טעם משגע המשלב המון גבינות עשירות עם זיתים ותירס, בהכנה הכי מהירה וקלה שיש!
מאפינס קוטג' גבינות וזיתים

מחפשים לשדרג את ארוחת הבוקר עם משהו מעניין שישבור לכם את השגרה? אז מאפינס אלה הם בגדר החובה להכנה!
קבלו מתכון למאפינס קוטג' נדירים המקבלות מרקם רך וחלומי עם טעם משגע המשלב המון גבינות עשירות עם זיתים ותירס.
מעדן מענג בהכנה הכי מהירה וקלה שיש, שהכי מתאים לארוחת בוקר או ערב מפתיעה שתפנק את כל המשפחה!
מתכון באדיבות: חני קונאשוילי
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/חני-קונאשוילי" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של חני קונאשוילי[/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
המצרכים
- 250 גרם גביע לבנה 5%
- 2 ביצים
- ⅓ כוס חלב
- ¼ כוס שמן
- 1 קוטג'
- 1 שקית אבקת אפייה
- 200 גרם גבינה צהובה (מגוררת)
- מעט מלח
- 1 כף אבקת מרק פטריות (או בצל)
- 2 כוסות קמח
- ½ קופסא תירס
- ½ קופסא פטריות (חתוכות)
- 1 כפית שום כתוש
- טבעות זיתים (לא חובה)
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת תערובת אחידה וקצת סמיכה. אם צריך מוסיפים עוד חצי כוס קמח.
- משמנים בספריי תבניות חד פעמיות ושמים בכל אחת בערך 2 כפות.
- מפזרים מעל טבעות זיתים.
- אופים בתנור שחומם ל-190 מעלות עד להזהבה.
[adinserter block="4"]
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מאפינס קוטג' אלה? אל תהססו לשאול!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!
