קרמבו אוראו

קרמבו אוראו מושחת ביותר

חוזרים לימי הילדות השמחים ומתוקים עם הקרמבו הישן וטעים שכולנו אוהבים! קבלו מתכון לקרמבו אוראו מושחת ומשגע במיוחד המורכב מתחתית עוגיית אוראו פריכה, ומשודך לקרם אוראו במרקם גלידה וציפוי שוקולדי נדיר!

קרמבו אוראו מושחת ביותר

חווית טעמים עשירה ומענגת
בהשראת: ענבל בן ברוך - ענבלוגה
עדיין אין דירוגים
קרמבו אוראו

חוזרים לימי הילדות השמחים ומתוקים עם הקרמבו הישן וטעים שכולנו אוהבים, עם טוויסט מודרני שישדרג לכם את הטעם ברמות!

קבלו מתכון לקרמבו אוראו מושחת ומשגע במיוחד המורכב מתחתית עוגיית אוראו פריכה, ומשודך לקרם אוראו במרקם גלידה וציפוי שוקולדי נדיר.

קינוח מדהים ומרשים במיוחד עם קראנצ'יות ממכרת וחווית אכילה מענגת במיוחד. ביס אחד ולא תצליחו להפסיק לאכול!

תודה ענקית לענבל ששיתפה מתכון נדיר זה בקבוצתנו!

מתכון באדיבות: ענבל בן ברוך – ענבלוגה

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/ענבל-בן-ברוך-ענבלוגה" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של ענבל בן ברוך – ענבלוגה [/button]

 

קרמבו אוראו

[adinserter block="2"]

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

קרמבו אוראו

קרמבו אוראו מושחת ביותר

חווית טעמים עשירה ומענגת
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: ענבל בן ברוך - ענבלוגה
[adinserter block="8"]

המצרכים

לבסיס עוגייה:

  • 25 עוגיות אוראו (עדיף מהגרסה הדקה)

לקרם אוראו:

  • 50 גרם שוקולד לבן
  • 8 עוגיות אוראו טחונות (שלמות עם הקרם)
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 5 כפות אינסטנט פודינג וניל

לציפוי שוקולד:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 1 כף שמן

לקישוט:

  • מזרה שוקולד
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • לקרם אוראו - נמיס את השוקולד הלבן יחד עם ⅓ כוס שמנת (לשים לב, לא כל כמות השמנת) ונכניס למשך חצי שעה להקפאה.
  • נטחן את עוגיות האוראו ונניח בצד.
  • נקציף את השמנת במשך דקה על מהירות איטית עד שהיא מסמיכה מעט. נוסיף את אינסטנט הפודינג והשוקולד הלבן ונקציף עד למרקם של קרם רך.
  • נוסיף את פירורי עוגיות האוראו ונערבב בתנועות עטיפה.
  • נשים את הקרם בשקית זילוף עם צנטר עגול ונזלף על גבי בסיס עוגיות האוראו. נכניס להקפאה של 3 שעות.
  • להכנת הציפוי - נמיס במיקרו את 2 סוגי השוקולד ונוסיף את השמן.
  • נעביר את התערובת לכוס גבוהה ונטבול את הקרמבו.
  • נניח בזהירות על נייר אפייה או מגש. נשמור בהקפאה עד להגשה
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

[adinserter block="4"]

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון קרמבו זה? אל תהססו לשאול!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: קרמבו אוראו – ענבל בן ברוך – ענבלוגה
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם ודף פייסבוק!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?