|

סהרוני שמרים קינמון ללא התפחה

רכות מטריפה עם טעם עשיר
בהשראת: נאוה מלכה
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
סהרוני שמרים

רוצים לפנק את המשפחה במאפה מושלם מבלי להשקיע את כל היום בהכנות והתפחות במטבח? אז הגעתם למקום הנכון!

קבלו מתכון לסהרוני שמרים משגעים שמכינים מבצק חלומי ללא התפחה השומר על רכות מטריפה עם אווריריות מפתיעה, ומשודרג במילוי קינמון מפנק במיוחד.

עוגיות קלילות ומאוד פשוטות להכנה שתמיד ידאגו לסגור לכם את הפינה ולהפתיע את המשפחה בטעמים מענגים ביותר!

מתכון באדיבות: נאוה מלכה

ספר המתכונים של נאוה מלכה

 

סהרוני שמרים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

סהרוני שמרים

סהרוני שמרים קינמון ללא התפחה

רכות מטריפה עם טעם עשיר
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
לדרג
כמות 70 עוגיות
באדיבות: נאוה מלכה

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

לבצק:

  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • ½ כוס סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • 200 גרם מחמאה
  • 2 כוסות מים פושרים (או כמה שהקמח סופח)

למילוי:

  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות סוכר חום
  • 3 כפות קינמון

להברשה על העוגיות:

  • 1 ביצה (עם קצת מים וכפית סוכר)

לסירופ:

  • 1 כוס מים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית מיץ לימון

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל מרכיבי הבצק יחד עד לקבלת בצק רך ונעים. אין צורך בהתפחה.
  • קורצים עיגולים קטנים, מרדדים דק וממלאים ואז מגלגלים ועושים את צורת סהרון.
  • מורחים ביצה עם קצת מים וכפית סוכר מעל.
  • מכניסים לאפייה רגילה בתנור שחומם ל-180 מעלות עד להזהבה. בערך 20 דקות.
  • מבשלים את מרכיבי הסירופ ומצננים.
  • מורחים על העוגיות כשהן חמות.

הערות וטיפים

תמונות הכנה:
סהרוני שמרים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

סהרוני שמרים


שאלות נפוצות: סהרוני שמרים

ואחליט להתפיח זה ישתבח או שלא?
אל תתפיחי השארתי על השיש כבר היום השלישי והם כל כך טעימות.
אפשר להכין עם מילויים אחרים?
אפשר עם כל מילוי.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

3 Comments

4.41 from 5 votes (4 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements