סהרוני שמרים קינמון ללא התפחה
רוצים לפנק את המשפחה במאפה מושלם מבלי להשקיע את כל היום בהכנות והתפחות במטבח? קבלו סהרוני שמרים משגעים שמכינים מבצק ללא התפחה השומר על רכות מטריפה עם אווריריות מפתיעה עם מילוי קינמון מפנק במיוחד!
סהרוני שמרים קינמון ללא התפחה

רוצים לפנק את המשפחה במאפה מושלם מבלי להשקיע את כל היום בהכנות והתפחות במטבח? אז הגעתם למקום הנכון!
קבלו מתכון לסהרוני שמרים משגעים שמכינים מבצק חלומי ללא התפחה השומר על רכות מטריפה עם אווריריות מפתיעה, ומשודרג במילוי קינמון מפנק במיוחד.
עוגיות קלילות ומאוד פשוטות להכנה שתמיד ידאגו לסגור לכם את הפינה ולהפתיע את המשפחה בטעמים מענגים ביותר!
מתכון באדיבות: נאוה מלכה
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/נאוה-מלכה" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של נאוה מלכה [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
המצרכים
לבצק:
- 1 קילו קמח
- 2 כפות שמרים יבשים
- ½ כוס סוכר
- ¾ כוס שמן
- 200 גרם מחמאה
- 2 כוסות מים פושרים (או כמה שהקמח סופח)
למילוי:
- 1 כוס סוכר
- 2 כפות סוכר חום
- 3 כפות קינמון
להברשה על העוגיות:
- 1 ביצה (עם קצת מים וכפית סוכר)
לסירופ:
- 1 כוס מים
- 1 כוס סוכר
- 1 כפית מיץ לימון
אופן ההכנה
- מערבבים את כל מרכיבי הבצק יחד עד לקבלת בצק רך ונעים. אין צורך בהתפחה.
- קורצים עיגולים קטנים, מרדדים דק וממלאים ואז מגלגלים ועושים את צורת סהרון.
- מורחים ביצה עם קצת מים וכפית סוכר מעל.
- מכניסים לאפייה רגילה בתנור שחומם ל-180 מעלות עד להזהבה. בערך 20 דקות.
- מבשלים את מרכיבי הסירופ ומצננים.
- מורחים על העוגיות כשהן חמות.
הערות וטיפים


[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: סהרוני שמרים
| ואחליט להתפיח זה ישתבח או שלא? אל תתפיחי השארתי על השיש כבר היום השלישי והם כל כך טעימות. |
| אפשר להכין עם מילויים אחרים? אפשר עם כל מילוי. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: סהרוני שמרים – נאוה מלכה

במילוי הקינמון אין שמן או מרגרינה ?
אין משהו שמחבר במרכיבים היבשים ?
במתכון הזה לא מוסיפים, אפשרי בהחלט אך יוצא טעים גם בלי.
נפלא !
וטעים פצצות !