| |

מאפינס מתוקים ב-5 דקות

טעם עשיר בכל ביס
בהשראת: ישראלה אזולאי
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
מאפינס מתוקים

מחפשים פינוק מושלם לאירוח מעולה, או שסתם מתחשק לכם מאפה מענג? לא משנה כי מאפינס משגעים אלה הם תמיד התשובה!

קבלו מתכון למאפינס מתוקים ומיוחדים שמכינים ב-5 דקות בלבד, לקבלת מרקם רך וחלומי עם טעם עשיר שאף פעם לא מתפשר.

מעדן מדהים שכל הילדים והמבוגרים אוהבים כאחד, עם טעם עשיר שמפתיע בכל ביס מחדש!

מתכון באדיבות: ישראלה אזולאי

ספר המתכונים של ישראלה אזולאי

 

מאפינס מתוקים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 

מאפינס מתוקים

מאפינס מתוקים ב-5 דקות

טעם עשיר בכל ביס
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
לדרג
כמות 15 מאפינס
באדיבות: ישראלה אזולאי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה (200 מ"ל)
תבנית מאפינס (אפשר גם בקוקוטים עם מנגטים מנייר)

המצרכים

  • 2 ביצים L (בטמפ החדר)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס חלב
  • 1 כפית תמצית וניל
  • מעט מלח
  • 1 כף חומץ
  • 2 ½ כוסות קמח מנופה
  • 1 שקית אבקת אפייה

למילוי:

  • שוקולד צ'יפס
  • שבבי שקדים

אופן ההכנה

  • מחממים תנור לחום של 180 מעלות בתכנית אפייה רגילה.
  • בקערה מערבבים עם מטרפה ידנית את ה-2 ביצים, כוס סוכר, כוס שמן, כוס חלב, כפית תמצית וניל, מעט מלח וכף חומץ. טורפים היטב עם מטרפה ידנית.
  • מוסיפים כוס קמח מנופה ושקית אבקת אפייה ואז טורפים, לאחר מכן מוסיפים עוד כוס קמח וטורפים, ולבסוף עוד חצי כוס קמח וטורפים. מערבבים הכל עם לקקן.
  • לוקחים תבנית מאפינס ושופכים לתוכה בעזרת מצקת קטנה עד ל-¾ הגובה.
  • באמצע כל מאפינס, שמים מעט שוקולד צ'יפס, ומעט שבבי שקדים.
  • מכניסים לאפייה עד שמתקבל צבע יפה, הם תופחים מאוד. בודקים עם שיפוד באמצע המאפינס,שהוא אפוי. לוקח בערך חצי שעה
  • מצננים אחרי אפיה ובוזקים אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מאפינס מתוקים

לא ניתן להחליף את החלב במיץ או מים?
החלב חובה פה.
למה משמש החומץ?
הוא מרכך, והוא לא מורגש בטעם בכלל.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: מאפינס מתוקים – ישראלה אזולאי

Similar Posts

4 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?