בורקיטס נדיר בפריכות משגעת

בצק חלומי עם מלית עשירה
בהשראת: דורית כהן
ציון 4.29 על ידי 32 דירוגים
בורקיטס

אין מושלם יותר משבת של מאפים משגעים הממלאים את הבית בריחות אפייה מגרים ומפנקים את המשפחה בטעמים שאין כמוהן בעולם!

קבלו מתכון לבורקיטס נדיר ומעולה שמכינים מבצק חלומי המקבל פריכות מטריפה במיוחד, ומשודך למלית גבינות משגעת שנמסה בפה.

מאפה גבינה מדהים שתמיד כיף להכין למשפחה ולהפתיע אותם בטעם כזה שאי אפשר להתאפק וחייבים לזלול חם חם ישר מהתנור!

 

מתכון באדיבות: דורית כהן

ספר המתכונים של דורית כהן

 

בורקיטס

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

בורקיטס

בורקיטס נדיר בפריכות משגעת

בצק חלומי עם מלית עשירה
ציון 4.29 על ידי 32 דירוגים
לדרג
באדיבות: דורית כהן

המצרכים

לבצק:

  • 4 כוסות קמח
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מים חמימים
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח

למלית:

  • 4 תפו"א
  • 200 גרם גבינה בולגרית
  • 5 כפות גבינה לבנה 5%

אופן ההכנה

  • מערבבים בקערת המיקסר את כל מרכיבי הבצק, במידה והבצק דביק ואז מוסיפים בעדינות עוד קמח. ברגע שהבצק נפרד מדפנות הקערה הוא מוכן.
  • נותנים לבצק מנוחה של חצי שעה במקרר.
  • בינתיים מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך. לאחר מכן מועכים אותם ומקררים מעט.
  • מוסיפים את הגבינה הבולגרית ואת הגבינה הלבנה . מערבבים יחד. ניתן להוסיף מעט מלח.
  • מרדדים את הבצק על משטח מקומח, וקורצים עיגולים.
  • ממלאים במלית וסוגרים לחצי סהר, ועם מזלג מהדקים את השוליים.
  • מניחים בתבנית אפייה, ומברישים בביצה ומפזרים שומשום.
  • אופים בחום של 200 מעלות עד להזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: בורקיטס נדיר

אפשר למלא בבצק בשר במקום הגבינות?
לא מומלץ, זה בצק פריך מתאים לא לבשר.
 

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

11 Comments

  1. מתכון שלי כבר 20 שנה..
    1260 גרם קמח
    1 כוס שמן
    2 כוסות מים
    2 כפות מיונז
    2 א.אפיה
    2 סוכר וניל
    מילוי תפוא גבינות סלק ירוק

  2. 4 stars
    זה לא המצאה חדשה כלל. זה מתכון לסמבוסק גבינה עירקי ההבדל היחיד זה התוספת של תפוח אדמה.

    1. המון שמות להמון מתכונים שבעיקרונם הם דומים. גם אם מוכר לך בכל זאת ממליצים בחום לנסות. בתיאבון!

  3. מילאתי עם בקר מעורב עם כבש, בצל מטוגן, וצנוברים. יצא נפחא.
    כמובן שאת הבשר הכנתי מראש וסיננתי מנוזלים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?