| | |

חיתוכיות שוקולד ב-4 מרכיבים בלבד

חווית טעמים מענגת בהכנה קלה
בהשראת: דורית כהן
ציון 4.43 על ידי 19 דירוגים
חיתוכיות שוקולד

מחפשים לשדרג את יומכם בנשנוש מושלם שיפנק אתכם בחווית טעמים נדירה שאי אפשר לעמוד בפניה? אז הגעתם למקום הנכון!

קבלו מתכון לחיתוכיות שוקולד משגעות בשמכינים ב-4 מרכיבים בלבד, המשלבות טעמי שוקולד עשירים עם אגוזי מלך ופקאן וגם חומציות מתקתקים.

מעדן נדיר שתמיד יפתיע אתכם בכל ביס מחדש עם טעמים איכותיים שרק שוקולד אמיתי יכול לספק. אין סיכוי שלא מכינים!

מתכון באדיבות: דורית כהן

ספר המתכונים של דורית כהן

 

חיתוכיות שוקולד

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

חיתוכיות שוקולד

חיתוכיות שוקולד ב-4 מרכיבים בלבד

חווית טעמים מענגת בהכנה קלה
ציון 4.43 על ידי 19 דירוגים
לדרג
באדיבות: דורית כהן

המצרכים

  • 1 כוס טחינה גולמית (240 גרם)
  • 200 גרם שוקולד מריר / חלב
  • 200 גרם אגוזי מלך ופקאן
  • 3 כפות דבש
  • חמוציות (אפשרי, לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • ממיסים על אש נמוכה את הטחינה והשוקולד, ובוחשים כל הזמן שלא ישרף.
  • מוסיפים את הדבש ואז מוסיפים את אגוזי המלך או שקדים מולבנים אפשר גם פקאן, ניתן גם להוסיף חמוציות .
  • שופכים את הבלילה בתבנית על נייר אפייה, ומכניסים להקפאה לפחות לשעתיים.
  • לפני הגשה מוציאים ופורסים לחתיכות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון חיתוכיות שוקולד זה? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: חיתוכיות שוקולד – דורית כהן

Similar Posts

7 Comments

  1. אני מכינה משהו דומה בשינויי קל – עם קצת שמן קוקוס, רק 100 גרם שוקולד, וסילאן – בערך חצי כוס – אני מכניסה לתבנית שקעים בצורות לב קטנות – כמו פטיפורים, אני משדרגת בד"כ עם לוז קלוי קצוץ גס- יוצא מעדן!!!! אף אחד לא מאמין שהכנתי בבית וגם לא מאמינים לי שזה פרווה!!! פינוק אמיתי!! מומלץ! וגם בונוס- זה שעת הפעלה לילדים – הם מאוד נהנים (מלקקים בסוף את כל הסיר והכפות..) וגם אפשר לתת להם פינוק מידי פעם בלי הרבה נקיפות מצפון : )

    1. היי אורלי 🙂
      תודה רבה על המתכון שלך ושמחים מאוד שנהניתם כל כך מהחיתוכיות!

    1. היי פני, מה שרואים למעלה זה אותו שילוב של טחינה ושוקולד שיש בכל החיתוכיות, אין פה ציפוי מיוחד. בהצלחה!

  2. לא צריך לחמם את החומרים, אלא להמיס אותם (יל אש נמוכה!), לכן זה לא עניין של זמן אלא עד שהכל נמס…
    שימי לב שצריך לבחוש כל הזמן (עד שהכל נמס) ולא לעזוב כי אז החומרים יישרפו.
    כשהכל נמס את מוסיפה את שאר המרכיבים, מערבבת וזהו.
    מורידה מהאש, לתבנית, ולמקפיא…
    בתיאבון 🙂

    מקווה שעזרתי…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements