Advertisements
| |

סלמון עם פסטה וירקות מוקפצים

קבלו מתכון למנת דג סלמון נדיר ועסיסי בטירוף המשודך לפסטה רכה והמון ירקות מוקפצים.
בהשראת: איטל איטלי
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
מתכון סלמון
Advertisements

מחפשים להעביר את השבוע עם מנת דגים משגעת שתשאיר את כולם המומים עם טעם של עוד? אז מתכון זה הוא בול בשבילכם!

קבלו מתכון למנת דג סלמון נדיר ועסיסי בטירוף המשודך לפסטה רכה והמון ירקות מוקפצים המאזנים את הטעם לחווית אכילה שלמה ומושלמת.

ארוחת צהריים מדהימה ומפוארת שתצליח להרשים את כולם כבר מהביס הראשון עם טעמים מענגים שאי אפשר להפסיק לאכול!

 

ספר המתכונים של איטל איטלי

מתכון סלמון
צילום: איטל איטלי

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון סלמון

סלמון עם פסטה וירקות מוקפצים

קבלו מתכון למנת דג סלמון נדיר ועסיסי בטירוף המשודך לפסטה רכה והמון ירקות מוקפצים.
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
לדרג
כמות 4 מנות
באדיבות: איטל איטלי

ציוד

סיר רחב עם מכסה
Advertisements

המצרכים

לירקות:

  • פרחי ברוקולי (כמה שאוהבים)
  • 10 עגבניות שרי
  • 1 חופן פטריות שמפיניון חומות
  • 3 גזר
  • 2 בטטה קטנה
  • 1 שומר
  • מלח (מעט)
  • 2 כפות סויה מדוללת

לפסטה:

  • ½ שקית פסטה איטלקית (250 גרם)
  • 1 צרור תרד
  • 1 שן שום (קצוצה)
  • 3 כפות רוטב שום
  • מלח (קורט)
  • 1 כף סילאן
  • 2 כפות שמן

לדג:

  • 3 נתחי דג סלמון (מופשר)
  • מלח גס (קורט)
  • פלפל שחור גרוס (מעט)
  • רוטב צ'ילי מתוק (מעט)
  • 1 כף טריאקי
  • 1 כף סילאן
  • 2 כפות סויה
  • 2 כוסות מים חמימים
Advertisements

אופן ההכנה

להכנת הירקות:

  • את הירקות נחתוך ונטגן עם מעט שמן בסיר רחב עם מכסה סגור כ 10 דק על אש נמוכה.
  • נוסיף מעט מלח ו 2 כפות סויה מדוללת.

להכנת הפסטה:

  • את הפסטה נבשל בסיר עם מים רותחים עד שזה מוכן כ 6-7 דק ונסנן נחזיר לסיר.
  • נוסיף תרד קצוץ שום קצוץ לימון סחוט, 3 כפות רוטב שום, מלח, כף סילאן ו2 כפות שמן - נטגן 2-3 דקות ונניח בצד.

להכנת הדג:

  • ניקח את המרכיב החשוב למנה שזה הדג סלמון נשמן אותו ונפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס.
  • נצרוב אותו בעדינות על הגב כחצי דקה.
  • עם מלקחיים נוריד את העור ונצרוב גם בצדדים ואז נניח על הבטן עוד דקה נוספת.
  • נוסיף עוד מעט שמן, רוטב צ'ילי מתוק, כף טריאקי, כף סילאן, 2 כפות סויה, ו 2 כוסות מים חמימים ונבשל את הדג 10 דקות על אש נמוכה.
  • נחתוך לקוביות / לפרוסות קטנות.
  • נשים בצלחת קודם את הפסטה על זה את הירקות ואז נפזר בנדיבות את הדג העסיסי.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

Advertisements


שאלות נפוצות: מתכון סלמון 

מה הגב ומה הבטן של הדג?
הגב זה העור.
מתכון סלמון
צילום: איטל איטלי


רק עוד דבר אחד אחרון!

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 בא לכם עוד? עשרות מתכוני ארוחת ערב מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!

 

מקור: סלמון עם פסטה מתכון מאת: איטל איטלי

מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: במטבח של איטל

 

Advertisements

Similar Posts

4 Comments

    1. היי,
      שמנו לב שנתת למתכון הזה כוכב אחד.
      נשמח לדעת מה היתה הבעיה במתכון כדי שנוכל לשפר אותו.
      ממתינים לתגובתך 🙂

  1. סלמון אחד הדגים השמנים ביותר. למה לשמן אותו?
    סלמון מופשר? כבר שכח שהיה סלמון. אם אפשר רק טרי
    לירקות ולדג יש המון טעם. כל חומרי הטעם מיותרים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements