שניצל דק דק סופר קריספי, אקסטרה קראנצ'י
אין כמעט מי שלא שומע שהיום אוכלים שניצל והמילה הזו לא גורמת לשמחה ענקית בלב, חיוך רחב על השפתיים ולבטו מקרקרת מרעב…
מכיוון שזה ה-מאכל הכי אהוב בארץ, גם על מבוגרים וגם על ילדים, אנחנו מביאים לכם מתכון מהמם ומושלם שכולל מלא מלא חתיכות שניצל דק דק, סופר קריספי ואקסטרה קראנצ'י, עסיסי, יפהפה וטעים בטירופים.
אז.. קבלו מתכון לשניצלים בהכנה קלה קלה עם בלילה הכי טובה שיש וציפוי ממכר של פירורי לחם ופנקו קראנצ'יים לשלמות טעמים סוחפת, משביעה ומרגשת. להגיש לצד מלא קטשופ ומיונז ולטרוף ישר מהמחבת…
למה באמת כדאי לכם: שניצל מתכון
- מתכון מהמם ומושלם עם מלא חתיכות דקות, סופר קריספיות ואקסטרה קראנצ'יות
- מחפשים שניצלים מתכון עם בלילה מושלמת וציפוי ממכר? מצאתם!
- להגיש לצד מלא קטשופ ומיונז ולטרוף ישר מהמחבת עסיסי, יפהפה ומושלם
שורה תחתונה: טעים בטירופים, כולם טורפים
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים? מתכון לשניצל
שניצל דק דק סופר קריספי, אקסטרה קראנצ'י
המצרכים
- קילו חזה עוף פרוס דק דק
- 2 ביצים
- כף קטשופ
- כף חרדל
- כף מיונז
- ½ כפית אבקת סודה לשתייה
- כפית גדושה מלח
- כפית פלפל שחור
- ½ כפית כורכום (לא חובה)
- 2 כפות גדושות קמח (חובה)
- לציפוי:
- פירורי לחם זהובים
- פירורי פאנקו (פירורי לחם יפניים)
אופן ההכנה
- בקערה נשים יחד את כל חומרי הבלילה יחד עם חזה העוף הפרוס. נערבב היטב, נכסה ונעביר למקרר לשעה (אפשר גם יותר).
- בקערה נפרדת נערבב יחד את פירורי הלחם ופירורי הפאנקו. לאחר שעה במקרר נערבב היטב את נתחי העוף עם הבלילה, ונעביר אחד אחד לקערת הפירורים לציפוי. יד אחת ברטוב ויד אחת ביבש.
- נקפיד להצמיד טוב טוב את הפירורים כי הפאנקו מעט עקשן. נטגן בשמן עמוק לא רותח מאוד כי הפאנקו נשרף יחסית מהר. נוציא לנייר סופג/רשת
רק עוד דבר אחד אחרון!
הילדים בבית? זללו את הכל ועדיין מבקשים משהו טעים ומתוק? אל דאגה!
עוד מתכונים מעניינים באתר
רוצים עוד? הנה כמה המלצות של מתכונים לילדים שימתיקו להם – ולכם – את הקיץ ואת כל השנה!
מקור: סתיו סעדון עמר
לא ברור מה מרשימת המצרכים למרינדה ומה לבלילה.
משחק ניחושים לא מתאים למתכונים.
היי איריס,
מתנצלים מאוד, המילה מרינדה השתרבבה למתכון בטעות. יש רק בלילה.
בהצלחה 🙂