קציצות תפוחי אדמה וגזר מעולות
קריספיות מטריפה עם טעם מושלם
הכדורים המשגעים של השבת שיעשו לכם את היום – תכירו את קציצות הירק הכי טעימות שלא תצליחו להפסיק להכין!
קבלו מתכון לקציצות תפוחי אדמה וגזר נדירות המקבלות קריספיות מטריפה מבחוץ עם רכות מושלמת מבפנים, ומשלבות טעמים של תפו"א, בצל, גזר, וכל מה שטוב.
קציצות מענגות ומדהימות שהכי מתאימות לתוספת שגונבת את ההצגה על השולחן, או אפילו כארוחה בפני עצמן. חובה להכנה!
מתכון באדיבות: נועם זיגדון
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:
המצרכים
- 3 תפוחי אדמה (בינוניים)
- 2 בצלים (גדולים)
- 5 גבעולי בצל ירוק (קצוצים)
- 3 גזרים (בינוניים)
- 4-5 שיני שום
- 3 כפות שומשום
- 3 כפות פירורי לחם
- 5 ביצים (L)
- פלפל שחור
- ¼ כפית כורכום
- 1 כף כמון
- מלח
אופן ההכנה
- מגרדים בפומפיה גסה את התפוחי אדמה בנוסף לגזר והבצל.
- לאחר מכן מפזרים מעליהם את המלח, ומניחים בצד למשך 10 דקות שיפרישו נוזלים.
- אחרי זאת סוחטים היטב, ואז מוסיפים את שאר המצרכים.
- מטגנים בשמן משני הצדדים. אפשר גם לאפות בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך כ-20 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי קציצות תפוחי אדמה אלה? אל תהססו לשאול!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: קציצות תפוחי אדמה וגזר מעולות – נועם זיגדון
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: פשוט לבשל עם נועם זיגדון
העיסה יוצאת נוזלית?
כך זה יצא לי.
אם העיסה יוצאת נוזלית יש להוסיף מעט פירורי לחם או להפחית את כמות הנוזלים. בהצלחה!
לא מוסיפים ירק ולחם ישן סחוט?
אפשר אם אוהבים.
במה אפשר להחליף את הביצים למען הטבעונים והתרנגולות?
בבקשה גבריאלה כמה תחליפים אפשריים בלחיצה כאן.