מגולגלות חומות במילוי שוקולד קינדר

חווית טעמים עשירה ומהממת
בהשראת: נורית כחלון סיני
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
מגולגלות חומות

כולנו אוהבים את עוגיות המגולגלות הטובות וישנות שמשדרגים לנו כל סוף שבוע בטעמים נהדרים. אבל יודעים מה עוד יותר מפנק מעוגיות מושלמות אלו?!

קבלו מתכון לעוגיות מגולגלות משגעות מבצק שוקולד בצבע חום, המקבלות פריכות מטריפה עם מרקם מושלם, ומשודכות לקרם קינדר לבן מושחת במיוחד.

עוגיות מדהימות ומענגות שלא תמצאו אף אחד שיוכל לעמוד בפניהן. כל ביס ירשים אתכם מחדש בחווית טעמים עשירה במיוחד!

מתכון באדיבות: נורית כחלון סיני

ספר המתכונים של נורית כחלון סיני

 

מגולגלות חומות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מגולגלות חומות

מגולגלות חומות במילוי שוקולד קינדר

חווית טעמים עשירה ומהממת
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: נורית כחלון סיני

המצרכים

  • 2 כוסות קמח לבן
  • 1 כוס קמח שקדים
  • 3 כפות קקאו
  • 1 חלמון ביצה
  • 150 גרם נטורינה (או חמאה או מחמאה או שמן)
  • ½ כוס מיץ תפוזים
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ½ שקית אבקת אפיה

למילוי:

  • קרם קינדר בואנו לבן (אפשר גם קרם חלבה וקוקוס)
  • אגוזי לוז (מסוכרים)

אופן ההכנה

  • מעבדים לבצק אחיד את כל המצרכים ומכניסים למקרר לשעה לפחות. כמה שיותר זמן הבצק יהיה טוב יותר.
  • מחלקים את הבצק ל-2 חלקים וממלאים בקרם קינדר בואנו לבן ואגוזי לוז מסוכרים. אפשר גם למלא בקרם חלבה וקוקוס כתחליף.
  • מגלגלים לרולדות, וחותכים עם סכין אבל לא עד הסוף.
  • מכניסים לאפייה רגילה בתנור שחומם ל-175 מעלות למשך כ-30 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מגולגלות חומות


שאלות נפוצות: מגולגלות חומות

איפה קונים קרם קינדר?
אפשר לקנות בחנויות אפייה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

ריכזנו לכם הכל! מחפשים עוד עוגיות קלות להכנה וטעימות בטירוף? קבלו >> מתכון לעוגיות

מקור: מגולגלות חומות  – נורית כחלון סיני
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם: @buttercup_kitchen_

Similar Posts

2 Comments

    1. היי קרן, קמח שקדים ושקדים טחונים אינם אותו מוצר גם אם לעיתים הם נמכרים כך. את קמח השקדים טוחנים משקדים קלופים (המכונים גם מולבנים) בעוד השקדים הטחונים נטחנו עם קליפתם (הקליפה הפנימית בלבד כמובן). לכן קמח השקדים בהיר, דק ועדין יותר מהשקדים הטחונים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?