שווארמה ביתית בקלי קלות
עסיסיות מטריפה עם טעם מושלם
משתדרגים מהשניצל השגרתי שתמיד מכינים והפעם מתענגים על השווארמה הכי מושלמת שיש שאין סיכוי שמפספסים!
קבלו מתכון לשווארמה ביתית שמכינים בקלי קלות, המתקבלת בעסיסיות מטריפה עם רכות חלומי, וטעם משגע המוקפץ עם המון תבלינים.
ממלאים לתוך פיתה חמה ורכה או בגט, ונהנים מארוחת צהריים טעימה, מפנקת ומזינה. ביס אחד ולא תצליחו להפסיק לאכול!
מתכון באדיבות: נועם זיגדון
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:
המצרכים
- 1 קילו שווארמה (נקבה)
- 50 גרם שומן כבש (מומלץ)
- ½ כף תבלין בהרט
- ½ כף חוואיג' למרק
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כף מלח
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה
- נשטוף וננקה את השווארמה (משאירים אותם שלמים). נתבל עם כף שמן ונמרח אותם מכל הצדדים.
- נחמם מחבת טפלון או פלנצ'ה. נוסיף את השומן הכבש או השמן ונצלה את חתיכות הפרגית השלמות כ 2-3 דקות מכל צד.
- נוציא לקרש חיתוך ונפרוס לפרוסות דקות דקות.
- נחזיר למחבת לעוד כמה דקות עד שהבשר נצלה היטב אך לא מתייבש.
- מומלץ לאכול עם באגט לאפה או פיתה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון שווארמה זה? אל תהססו לשאול!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: שווארמה – נועם זיגדון
מעולה
פצצה .
נראה מעולה
אם כתוב שאורמה נקבה, אז הכוונה לבשר הודו כי, אז אי אפשר לומר בהמשך לטגן את הפרגית , שכן פרגית, הינה עוף. סתם לפעמים צריך לדעת את ההבדל בין כבש לעז.