| |

חזה עוף ממולא בבשר טחון ועשבי תיבול

חווית טעמים עשירה ומענגת
בהשראת: איטל איטלי
ציון 4.48 על ידי 19 דירוגים
חזה עוף ממולא

אצלנו הישראלים מאוד אוהבים למלא מאכלים במאכלים – והנה לכם מאכל טעים ביותר של חזה עוף שחבל לכם לא למלא!

קבלו מתכון לחזה עוף נדיר ומושלם הממולא בבשר טחון עסיסי ומתובל עם המון עשבי תיבול, ומבושל ברוטב משגע המקפיץ את הטעם לרמה הבאה.

מנה מושלמת לכל שבת, אירוח, ואפילו לכל השבוע, שתמיד תרשים את כל המשפחה בכל ביס מחדש. חובה להכנה!

מתכון באדיבות: איטל איטלי

ספר המתכונים של איטל איטלי

 

חזה עוף ממולא

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

חזה עוף ממולא

חזה עוף ממולא בבשר טחון ועשבי תיבול

חווית טעמים עשירה ומענגת
ציון 4.48 על ידי 19 דירוגים
לדרג
באדיבות: איטל איטלי

המצרכים

  • 5 פרוסות חזה עוף (דקים וגדולים ומופשרים)
  • 300 גרם בשר בקר טחון
  • 1 צרור פטרוזיליה (קצוצה ללא גבעולים)
  • 1 בצל
  • ¼ כוס סולת
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • קורט בהרט
  • מעט שומשום

לרוטב:

  • קורט פפריקה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף טריאקי
  • מעט שמן זית
  • גריל עוף (או תבלין על האש)

אופן ההכנה

  • טוחנים את הבצל ואת הפטרוזיליה הקצוצה ואז מטגנים קלות עם ספריי שמן עד להזהבה. אחרי זאת מוסיפים את המלח פלפל שחור וקורט בהרט.
  • שופכים את התערובת לבשר הטחון ומוסיפים רבע כוס סולת לא מבושלת, ואז מערבבים היטב ומקררים מעט. שמים על השניצל כל פעם קצת ומגלגלים
  • שמים בתבנית עם נייר אפייה ומפזרים מעט שומשום, וכך מסדרים את כל היחידות.
  • בינתיים מכינים את הרוטב - בקערה קטנה שמים קורט פפריקה עם מלח, פלפל שחור, כף סילאן, כף טריאקי, מעט שמן זית, גריל עוף או תבלין על האש, ומערבבים.
  • טובלים כל חזה עוף בקערה ושמים בתבנית
  • מכניסים לתנור ללא נייר כסף על חום של 180 מעלות עד להזהבה, בערך 20 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

חזה עוף ממולא


שאלות נפוצות: חזה עוף ממולא

הבשר הטחון מספיק להתבשל ב-20 דקות?
כן בהחלט.
האם אפשר במקום סולת פירורי לחם?
פירורי לחם לא ייצבו את הבשר כמו הסולת אז עדיף שלא.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: חזה עוף ממולא – איטל איטלי
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: במטבח של איטל

Similar Posts

5 Comments

    1. תפקיד הסולת הוא לייצב את הבשר, אפשר להוסיף קינואה בנוסך אך את הסולת עדיף שלא להחליף.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?