| | |

עוגת תפוחים מושלמת בהכנה קלה

מרקם חלומי עם טעמים עשירים
בהשראת: ליל בן דוד בדש
ציון 4.32 על ידי 16 דירוגים
עוגת תפוחים

מחפשים לשדרג את הבוקר במתיקות מפנקת וטעמים שנשארים איתכם עד סוף היום? אז עוגה נדירה זו היא בול בשבילכם!

קבלו מתכון לעוגת תפוחים מושלמת והכי קלה להכנה, המתקבלת במרקם חלומי עם עסיסיות משגעת, ושילוב טעמים עשירים של תפוחים וקינמון, עם המון פלחי תפוחים מהממים מעל.

עוגה מפוארת ומדהימה שתמיד תצליח להרשים אתכם בכל ביס מחדש. מכינים ליד כוס הקפה של הבוקר ונהנים מהחיים הטובים!

מתכון באדיבות: ליל בן דוד בדש

ספר המתכונים של ליל בן דוד בדש

 

עוגת תפוחים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת תפוחים

עוגת תפוחים מושלמת בהכנה קלה

מרקם חלומי עם טעמים עשירים
ציון 4.32 על ידי 16 דירוגים
לדרג
באדיבות: ליל בן דוד בדש

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה
תבנית 24

המצרכים

לתפוחים:

  • 5-6 תפוחים (חתוכים לקוביות ואפשר גם לפרוסות)
  • 1 כפית קינמון (גדושה)
  • 2 כפות סוכר לבן
  • 1 כף סוכר חום

לעוגה:

  • 4 ביצים
  • ½ כוס סוכר לבן
  • ½ כוס סוכר חום
  • ½ כוס מים
  • 1 כוס שמן
  • 1 כפית גדושה קינמון
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ½ כפית אבקת סודה לשתיה
  • 2 ¼ כוסות קמח

אופן ההכנה

  • חותכים את התפוחים לקוביות או פרוסות דקות ושמים בקערה. על התפוחים שמים שים כפית גדושה קינמון, 2 כפות סוכר לבן , כף סוכר חום ומערבבים היטב.
  • את כל המצרכים לעוגה מערבבים יחד היטב עד שמגיעים למרקם חלק ללא גושים.
  • מוסיפים את התפוחים שהכנו עם הסוכר והקינמון , משמנים את התבנית ושופכים את הבלילה לתבנית, ואפשר לסדר מעל תפוחים פרוסים דק.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-160 מעלות בערך חצי שעה עד שקיסם יוצא יבש.
  • לפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת תפוחים

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי עוגת תפוחים זו? אל תהססו לשאול!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת תפוחים – ליל בן דוד בדש

Similar Posts

3 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?