| |

מקלוני חצילים מטוגנים קריספיים בטירוף

חווית טעמים מענגת ועשירה
בהשראת: סתיו סעדון
ציון 4.67 על ידי 9 דירוגים
מקלוני חצילים מטוגנים

הגיע הזמן לשדרג את החצילים של כל בית ביום שישי עם טוויסט חדשני שיפתיע את כולם!

קבלו מתכון למקלוני חצילים מטוגנים נדירים ומשגעים שתמיד יוצאים קריספיים בטירוף מחוץ, עסיסיים למות מבפנים, ויוצרים ביס מושלם ומעלף.

משדכים למטבלים של טחינה, מיונז ועוד רטבים, ונהנים מחווית טעמים עשירה ומענגת שאף אחד לא יצליח לעמוד בפניה!

 

מתכון באדיבות: סתיו סעדון

ספר המתכונים של סתיו סעדון

 

מקלוני חצילים מטוגנים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מקלוני חצילים מטוגנים

מקלוני חצילים מטוגנים קריספיים בטירוף

חווית טעמים מענגת ועשירה
ציון 4.67 על ידי 9 דירוגים
לדרג
באדיבות: סתיו סעדון

המצרכים

  • 2 חצילים (עדיף קלים וצרים יחסית ככה הם עם כמה שפחות גרעינים)
  • 2 כוסות קמח
  • 2 ביצים
  • 2 כוסות פירורי לחם
  • שמן (לטיגון)

למטבלים:

  • טחינה
  • 3 כפות מיונז
  • 2 שום כתוש
  • 3 גבעולי שמיר קצוץ

אופן ההכנה

  • מקלפים את החצילים, חותכים למקלות עבים וממליחים ואז מניחים בצד לכמה דקות.
  • בקערות מסדרים - קמח, ביצה (אפשר להמליח מעט) ופירורי לחם. מתחילים לצפות את כל המקלות מכל הכיוונים לפי הסדר - קמח, ביצה ופירורים.
  • על המקלות העמוסים הגרעינים עדיף לוותר כי הם גם פחות טעימים וגם מתפרקים בטיגון לפעמים.
  • מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ומניחים על רשת פסים.
  • מגישים לצד טחינה ומיונז שום שמיר.
  • תוספת חשובה מאוד - את שאריות הביצה והקמח אפשר לטגן לחביתיות ממכרות. מוסיפים לבלילה מעט מים, מלח ופלפל ומניחים עם כף קובוטה בשמן עד שזה משחים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מקלוני חצילים מטוגנים

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מקלוני חצילים מטוגנים אלה? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: מקלוני חצילים מטוגנים – סתיו סעדון
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם, דף פייסבוק, ולהנות מהזמנות קייטרינג!

Similar Posts

11 Comments

  1. 5 stars
    יצא מהמם. הכנתי כמות גגולהנואני רוצה להקפיא. האם מומלץ, ואם כן איך מפשירים ומחממים?

    1. היי רבקי, הכי מומלץ להקפיא לפי הטיגון ואז להוציא ולטגן ישר. (כמו שניצל למשל). בהצלחה!

  2. אפשר להקפיא? ואם כן, מה עדיף, לפני או אחרי הטיגון? ומה צורת ההפשרה והחימום המומלצת?

  3. הפעם הראשונה שאני חולק על המתכון ; 2 כוסות קמח + עם 2 ביצים לבלילה לטבילת 2 חצילים חצויים לקצת יותר גדולים מגפרורים נראה לי מוגזם אפילו מוגזם מאוד מאוד מאוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?