קציצות ירק קריספיות בטעם נדיר
חווית אכילה מענגת ועשירה
תתפלאו לדעת שזה לא רק לצמחונים – תכירו את הקציצות הכי טעימות שיש שישדרגו לכם את היום בטעם של עוד!
קבלו מתכון לקציצות ירק נדירות ומדהימות המשלבות טעמים של המון ירק מרענן בפנים, ומטוגנות לקריספיות מטריפה שאף אחד לא יוכל להפסיק לאכול!
מכינים קציצות משגעות אלה במהירות ובקלי קלות, ומפנקים את המשפחה בארוחת צהריים משביעה שאף פעם לא מתפשרת על הטעם!
מתכון באדיבות: גילה גילה
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 2 תפו"א אדום
- 1 קישוא
- 1 גזר גדול
- 1 בטטה
- פטרוזיליה קצוצה
- 1 בצל
- פלפל לבן
- כורכום
- אבקת מרק
- ½ כוס פירורי לחם (לא שמה קמח)
- 4 ביצים (להתחיל ב-4 ביצים ולראות כמה נכנס)
אופן ההכנה
- מגרדים את הקישוא, תפו"א, גזר, בטטה ובצל במגרדת ידנית. (גס בפומפיה)
- בקערה מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
- מטגנים במחבת עם שמן, עד להזהבה משני הצדדים.
- אחרי טיגון שמים במסננת להורדת עודפי השמן (אפשר גם נייר סופג אבל עדיף במסננת כדי שתישאר קריספית).
הערות וטיפים
טיפ: להתחיל עם 4 ביצים ולראות איך המרקם יוצא.
הבדיקה היא ליצור קציצה, ואם הכול אחיד ולא מתפורר סימן שאין צורך בעוד ביצים, ואם לא אז להוסיף עוד ביצה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: קציצות ירק
אפשר להוסיף שומשום? אפשר בהחלט ואפילו מועדף. |
איך יודעים מתי מספיק ביצים? הבדיקה היא ליצור קציצה אם הכול אחיד ולא מתפורר סימן שאין צורך יותר ואם לא אז להוסיף ביצה. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: קציצות ירק – גילה גילה
נראה מדהים. האם אפשר בתנור
בהחלט
נראה נהדר. אני מכינה אותם בדיוק כך, ללא אבקת מרק. ממש נראה מגרה ביותר. נפלא!
האם אפשר לאפות במקום לטגן?
בהחלט אפשר!
שלום, מעוניין להכין אתהקציצות האלה אבל לא ברור כמות פרורי הלחם.
אשמח לתשובה מהירה.
תודה
היי משה ,חצי כוס.