| |

עוגת קדאיף שמנת וביסקוויטים משגעת

טעם מושלם עם קראנצ'יות מטריפה
בהשראת: דקר כהן
ציון 4.50 על ידי 8 דירוגים
עוגת קדאיף

תתכוננו להרשים את כל המשפחה ולהפוך את עולמם עם עוגת הקדאיף הכי נדירה שתשאיר את כולם מכורים!

קבלו מתכון לעוגת קדאיף משגעת המורכבת מתחתית ביסקוויטים חמאתית ופריכה, המשודכת לשכבת קרם שמנת חמוצה עשיר, עם המון שערות קדאיף זהובות וקראנצ'יות מעל.

עוגה מדהימה עם חווית טעמים מטריפה שתמיד מצליחה להרשים את כולם בכל ביס מחדש. אין סיכוי שלא מנסים!

מתכון באדיבות: דקר כהן

ספר המתכונים של דקר כהן

 

עוגת קדאיף

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת קדאיף

עוגת קדאיף שמנת וביסקוויטים משגעת

טעם מושלם עם קראנצ'יות מטריפה
ציון 4.50 על ידי 8 דירוגים
לדרג
באדיבות: דקר כהן

המצרכים

  • 1 שרוול פתי בר (טחון דק)
  • 100 גרם חמאה (מומסת)

לקרם:

  • 2 שמנת חמוצה
  • 3 כפות גבינת מסקרפונה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כף סוכר

לפיזור מעל:

  • שערות קדאיף (מופרדים, הסבר למטה)
  • 1 קובייה חמאה (מומסת, הסבר למטה)

אופן ההכנה

  • טוחנים את הפתי בר דק ומערבבים עם החמאה המומסת עד לאיחוד.
  • משטחים בתבנית עם נייר אפיה ומהדקים. מכניסים לאפייה בתנור בחומם ל-180 מעלות למשך 10 דקות, ואז מצננים.
  • עוברים לקרם - במיקסר מקציפים 2 שמנת חמוצה עם 3 כפות גבינת מסקרפונה, מיכל שמנת מתוקה, 2 כפות פודניג וניל וכף סוכר, עד לקצף יציב.
  • מוסיפים בשכבה מעל לתחתית לאחר שיוצאת מהתנור.
  • את שערות הקדאיף מערבבים עם קוביית חמאה מומסת ומפזרים מעל לקרם.
  • מכניסים לאפייה בתנור עד להזהבה (כ-20 דקות). לאחר מכן מצננים ומכניסים למקפיא לפחות שעתיים להתייצבות.
  • משחררים מהתבנית ומסירים נייר האפיה ומעבירים לצלחת הגשה ואח"כ למקרר בטמפ' רגילה.

הערות וטיפים

לכל כוס קדאיף (כ-50 גרם) יש להתשמש ב-20 גרם חמאה, העוגה תצריך כ 100-200 גרם קדאיף תלוי כמה אוהבים. בהצלחה!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת קדאיף

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון עוגת קדאיף זה? אל תהססו לשאול!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת קדאיף – דקר כהן

Similar Posts

8 Comments

    1. היי פנינה!
      אפשר בהחלט גבינה רגילה, רק קחי בחשבון שהמרקם יהיה קצת שונה מפני שמסקרפונה היא גבינה קצת יותר שמנה ודחוסה.
      בהצלחה 🙂

  1. שאלה ראשונה מה זה קוביית חמאה
    שאלה שנייה כמה זמן צריך להאפות בתנור
    כשיש את המידע יותר מדוייק, זה יותר קל
    כשאכין אותה אני מבטיחה לשלוח♥️?

    1. היי רוחמה, לכל כוס קראיף (כ-50 גרם) יש להתשמש ב-20 גרם חמאה, העוגה תצריך כ 100-150 גרם קדאיף תלוי כמה אוהבים. ויש לאפות עד להזהבה שזה בערך 20 דקות (אך תלוי בתנור), בהצלחה ומחכים לשמוע איך יצא בקבוצה שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup

    1. לכל כוס קדאיף (כ-50 גרם) יש להתשמש ב-20 גרם חמאה, העוגה תצריך כ 100-200 גרם קדאיף תלוי כמה אוהבים. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements