|

עוגת גבינה קרה מהממת ונדירה

תחתית פריכה עם מלית עשירה
בהשראת: אביבה ג'רופי
ציון 4.34 על ידי 21 דירוגים
עוגת גבינה נדיר

עוגה מדהימה כזאת חובה עליכם להכין – תכירו את עוגת הגבינה הכי מהממת שתקשט לכם את היום בטעמים אגדיים!

קבלו מתכון לעוגת גבינה קרה ונדירה המורכבת מתחתית פריכה וחמאתית עם מלית גבינה רכה ועשירה ומשודרגת בשוקולד מגורד וכל טוב.

עוגה פשוטה ומאוד קלה להכנה שתמיד מפתיעה את כולם במרקמה החלומי ומפנקת אותם בחווית טעמים מענגת שתעלף את החושים!

מתכון באדיבות: אביבה ג'רופי

ספר המתכונים של אביבה ג'רופי

 

עוגת גבינה נדיר

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת גבינה נדיר

עוגת גבינה קרה מהממת ונדירה

תחתית פריכה עם מלית עשירה
ציון 4.34 על ידי 21 דירוגים
לדרג
באדיבות: אביבה ג'רופי

ציוד

תבנית בינונית חד פעמית

המצרכים

  • 250 גרם ביסקוויטים (פתי בר)
  • 150 גרם חמאה
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • ½ כוס חלב
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 500 גרם גבינה לבנה (5%)
  • 1 שקית ג'לטין
  • ½ כוס מים פושרים

לקישוט: (לא חובה)

  • שוקולד (לגירוד)
  • ריבת אוכמניות

אופן ההכנה

  • מפוררים את הפתי בר עם 150 גר חמאה ומערבבים טוב יחד, ואז משטחים על תבנית חד פעמי.
  • מערבבים בקערה 2 שמנת מתוקה עם פודינג וניל , חצי כוס חלב, ושתי כפות אבקת סוכר. מערבבים היטב במיקסר עד לקרם חלק ויציב. מוסיפים 500 גרם גבינה לבנה ומערבבים בתנועות קיפול.
  • לאחר מכן לוקחים שקית של ג'לטין וממיסים עם חצי כוס מים פושרים בקערה מערבבים טוב טוב ואז ממתינים כחצי שעה למנוחה.
  • לאחר מכן מוסיפים לתערובת הגבינה ומערבבים טוב הכל יחד ושופכים על הביסקוויטים בתבנית.
  • מלמעלה אפשר לקשט במה שאוהבים. אפשר לגרד שוקולד, למרוח ריבת אוכמניות, וכל מה שמתחשק.
  • שמים להתייצבות לילה במקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת גבינה

אפשר לוותר על הג'לטין?
אפשר בהחלט.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת גבינה קרה – אביבה ג'רופי

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?