פסטה שמנת מוקרמת עם תרד וערמונים

מכל רטבי הפסטה שיש בעולם – ויש מלאאא – נראה לנו הפסטה הכי מפנקת, טעימה ואהובה היא פסטה שמנת. מנה כזו מנחמת שכולם אוהבים ומפנקת בעושר טעמים רך וסמיך.
עם המתכון המנצח שלנו של פסטה שמנת – החגיגה בכלל תהיה מושלמת כי כאן היא מגיעה בגרסה של פסטה מוקרמת עם תרד וערמונים בהכנה קלילה ביותר שתשמח את כל בני המשפחה.
אז מה יש לנו כאן במנת פסטה ברוטב שמנת מהממת? עניבות פסטה רכות רכות שמעליהן נוטף רוטב הורס ועשיר המשלב בשלמות שמנת ענוגה וסמיכה, תיבול מדויק, תרד מלא עסיסיות וערמונים מלאי טעם אגוזי עמוק ועשיר.. מגרה, אה?
למה באמת כדאי לכם: פסטה מוקרמת
- מכל רטבי הפסטה שיש בעולם פסטה שמנת היא הכי מפנקת, טעימה ואהובה
- פסטה מוקרמת בשילוב מושלם של שמנת ענוגה, תיבול מדויק, תרד מלא עסיסיות וערמונים מלאי טעם אגוזי עמוק ועשיר
- קל לפנק את המשפחה עם מנת פסטה שמנת מהממת
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים פסטה ערמונים? שלב אחרי שלב:




פסטה שמנת מוקרמת עם תרד וערמונים
המצרכים
- מלח
- 2 כפות שמן
- חבילת פסטה "פארפלה" (עניבה/פרפר)
- 100 גרם ערמונים קלופים וקצוצים
- 40 גרם תרד שטוף וקצוץ
- 50 גרם חמאה
- מיכל שמנת לבישול (16%)
- קורט אגוז מוסקט
- קורט פלפל שחור גרוס
- 5 שיני שום קצוצים
- 1 בצל קצוץ
- כפית אבקת מרק עוף
- קורט סוכר
אופן ההכנה
- נרתיח בסיר מים עם כפית מלח ו-2 כפות שמן, כשהמים מגיעים לרתיחה נשפוך לתוכם את הפסטה ונבשל כ-15-20 דקות. נסנן, נשטוף ונשמן קצת כדי שהפסטה לא תתייבש.
- להכנת הרוטב נמיס במחבת חמאה ונוסיף את הבצל והשום. נערבב כ-2 דקות ונוסיף את שמנת הבישול. נביא לרתיחה, נוסיף את התבלינים, נערבב ונבשל 5 דקות.
- נוסיף את התרד והערמונים, נערבב ונבשל כ-3-4 דקות. נוסיף את הסוכר, נבשל דקה נוספת, נשפוך את הרוטב על הפסטה ונערבב היטב.
רק עוד דבר אחד אחרון!
ארוחה מושקעת או אירוח חלבי? כל שבוע זה שבועות? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חלביים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!