עוגת גבינה פרווה מושלמת וטעימה
טעם שיא השלמות שלא מתפשר

גם לאלה בינינו שאלרגיים ללקטוז וחלב, מגיע ליהנות מעוגה משגעת של גבינה עשירה, בלי להתפשר על הטעם בכלל!
קבלו מתכון לעוגת גבינה פרווה מפנקת ומדהימה, שמכינים מגבינה ויוגורט סויה עם טעם שיא השלמות שלא תאמינו שהיא אכן פרווה.
עוגה קלילה ופשוטה להכנה עם חווית טעמים עשירה ומענגת שתמיד משאירה את כולם המומים. הכי חובה לנסות!
מתכון באדיבות: שושי פרץ
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

המצרכים
- 6 ביצים מופרדות
- 1 כוס סוכר
- 3 גביעים גבינה סויה
- 2 גביעים יוגורט סויה
- 4 כפות קורנפלור
- 4 כפות פודינג וניל
- 2 כפות קמח
- מעט תמצית וניל
אופן ההכנה
- מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
- מערבבים את החלמונים, הגבינות והאבקות עד שאין גושים, ואז מאחדים את שתי התערובות בזהירות.
- בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות מכניסים בתחתית תבנית עם מים ואופים (אפייה רגילה ולא טורבו) את העוגה בחלק התחתון של התנור (לא הכי למטה) למשך רבע שעה בחום של 200 מעלות, ואז מורידים את החום ל-160 למשך עוד 45 דקות.
- נותנים לעוגה לנוח כשעה נוספת בתנור אחרי שכמכבים אותו. לא לפתוח בכלל.
- אחרי שעה מצננים בחוץ וכשמתקררת אפשר לחלץ.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
מה חושבים על: עוגת גבינה פרווה

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!
הכנתי ויצאה טעימה אך היא ירדה בגובה לחצי.
איזה גבינות מומלץ להשתמש? טופותי או אלטרנטיב?
היי חדוה,
האם שימנת את התבנית מבפנים היטב?
האמת שזה די נפוץ שהעוגה יורדת בגובה.
לא ניסינו עם טופותי או אלטרנטיב, כך שלא נוכל להמליץ, אבל את בהחלט יכולה לנסות עוגה קטנה עם חצי מכמות המצרכים כדי לראות איך יוצא.
בהצלחה!
האם אפשר להשתמש עם מעדן סויה במקום יוגורט פשוט בגלל הכשרות שלי זה מה שמצאתי.??
היי לאה,
אכן כן, בהצלחה!
האם אפשר לעשות תחתית לעוגה? פירורים?
אפשר ואף מומלץ!