|

עוגיות אגוזי לוז ושקדים משגעות

מרקם חלומי ופריך בטעם מפנק
בהשראת: צביה אורן
ציון 4.56 על ידי 9 דירוגים
עוגיות אגוזי לוז ושקדים משגעות

הכי מושלמות לנשנוש מפנק – תכירו את הע‎וגיות המושלמות שישאירו אתכם מלאים עם חיוך גדול על הפנים!

קבלו מתכון לעוגיות אגוזי לוז ושקדים משגעות בצורת סהרונים מהממים, המקבלות מרקם חלומי ופריך בטירוף, עם טעם מפנק ביותר.

עוגיות קלילות ומאוד פשוטות להכנה שתמיד מרשימות את כל מי שבסביבה. הכי מושלמות ליד הקפה החם של הבוקר!

מתכון באדיבות: צביה אורן

ספר המתכונים של צביה אורן

 

עוגיות אגוזי לוז ושקדים משגעות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגיות אגוזי לוז ושקדים משגעות

עוגיות אגוזי לוז ושקדים משגעות

מרקם חלומי ופריך בטעם מפנק
ציון 4.56 על ידי 9 דירוגים
לדרג
באדיבות: צביה אורן

המצרכים

  • 2 כוסות קמח שקדים
  • 100 גרם חמאה (טמפרטורת חדר)
  • ½ כוס אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 70 גרם אגוזי לוז (טחונים דק דק ללא הקליפה)

לציפוי:

  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה נעבד את כל המרכיבים לבצק יחד עד שמתקבל בצק אחיד.
  • נחלק את הבצק שלנו לכדורים. וליצור מכל כדור צורת גליל באורך 5 ס"מ.
  • את הגליל מעקמים בעדינות לקבלת צורת ירח. אפשר גם לייצר חצי ירח באמצעות כוס - פורסים את הגליל עם הדופן של הכוס. וככה ממשיכים באותה דרך עם שאר כדורי הבצק.
  • נרפד את התבנית שלנו בנייר אפיה ונסדר את העוגיות.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 160 מעלות עד להזהבה
  • לאחר אפייה, נוציא ונצנן ואז נפזר מעל לעוגות אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות אגוזי לוז

אפשר שמן במקום החמאה ?
כן, 85 גרם שמן רגיל פשוט לשקול, קצת פחות מ- 100 מ"ל.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements