עוגת גבינה אפויה קלה ואף פעם לא מאכזבת
מרקם חלומי עם טעם עשיר
תכירו את עוגת הגבינה הכי מושלמת שאי פעם תכינו – שתמיד תפנק אתכם בטעמי גבינה עשירים ואף פעם לא מאכזבת!
קבלו מתכון לעוגת גבינה אפויה והכי קלה להכנה, המקבלת מרקם רך וקרמי עם ביס חלומי ומשגע, וטעמי גבינה מדויקים ומנחמים.
עוגה מענגת שתפתיע את כל המשפחה בחווית טעמים מדהימה, ותשאיר את כולם המומים עם פה פעור ומלא בגבינה!
מתכון באדיבות: אביבה ממן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
סיר ג'חנון
המצרכים
- 6 ביצים (מופרדות)
- 1 ½ כוסות סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 3 כפות קורנפלור
- 2 גבינה לבנה 9% (500 גרם ס"הכ)
- 2 שמנת חמוצה חצי מנה (ס"הכ 200 גרם - אפשר גם פשוט לשים 3 גבינה 250 גרם במקום)
אופן ההכנה
- מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף אחיד.
- בקערה אחרת מערבבים את החלמונים עם חצי כוס סוכר, 2 שקיות סוכר וניל, אינסטנט וניל, קורנפלור, גבינה לבנה ושמנת חמוצה, עד לאיחוד.
- מעבירים את הקצף של הביצים לתערובת הגבינה ומערבבים עד לאיחוד.
- שמים לאפייה רגילה פס עליון תחתון, בתנור שחומם על 150 מעלות למשך כשעה וחצי בתנור סגור. בתחתית התנור שמים מגש עם מים רותחים, והעוגה תהיה על רשת מעל.
- לאחר אפייה משאירים את התנור סגור לעוד שעה מינימום.
הערות וטיפים
סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת גבינה
איך מוציאים את העוגה מהתבנית? שהעוגה קרה ממש הופכת על צלחת, העוגה יוצאת בקלות. |
לא להכניס לתנור שחומם מראש? אין צורך לחמם מראש. |
מה חושבים על: עוגת גבינה
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!