| | | |

פאי רועים מושלם וקל להכנה

חווית טעמים עשירה ומענגת
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
פאי רועים הכנה

את הפאי הזה אתם חייבים להכין – תכירו את הארוחה השלמה שתשדרג לכם את השבת בטעמים משגעים שכולם יאהבו!

קבלו מתכון לפאי רועים מושלם והכי קל להכנה, המשלב שכבות של פירה תפוחי אדמה רך וטעים עם מלית בשר טחון עסיסי עם רוטב מטריף, וצורה משגעת מעל שעושה לכולם תיאבון לאכול עוד ועוד.

מנה חלומית לכל ילד ומבוגר כאחד המפנקת את כולם בחווית טעמים עשירה במיוחד. ביס אחד ותמצאו את עצמכם מכינים כל שבת בקביעות!

מתכון באדיבות: נועם זיגדון

ספר המתכונים של נועם זיגדון

 

פאי רועים הכנה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פאי רועים הכנה

פאי רועים מושלם וקל להכנה

חווית טעמים עשירה ומענגת
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

תבנית בינונית

המצרכים

  • 6-7 תפוחי אדמה (בינוניים מבושלים)
  • 50 גרם מרגרינה
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • מלח
  • טימין (או פטרוזיליה יבשה - אופציונלי)

למילוי:

  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 2 בצל (גדולים חתוכים)
  • 5-6 שיני שום
  • פפריקה מתוקה (או חריפה)
  • 1 כף בהרט
  • ½ צרור כוסברה
  • ½ צרור פטרוזיליה
  • פלפל שחור
  • 1 כפית מרק עוף
  • מלח
  • שמן

אופן ההכנה

  • נבשל את תפוחי האדמה ונמעך אותם לפירה. נוסיף את המרגרינה ונתבל ונערבב היטב.
  • להכנת המילוי - נטגן את הבצל ונוסיף את הבשר הטחון, שום טרי כתוש, מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, אבקת מרק וקצת כוסברה ופטרוזיליה.
  • נשמן תבנית בינונית, ונשים חצי מכמות תפוחי האדמה מעל, נשפוך את תערובת הבשר ונכסה בתפוחי האדמה שנותר.
  • נעבור על התפוחי האדמה עם מזלג בצורת שתי וערב. אפשר גם להכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב ולזלף מעל הבשר.
  • נאפה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך חצי שעה בערך.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

פאי רועים הכנה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

פאי רועים הכנה


שאלות נפוצות: פאי רועים

אפשר להחליף את המרגרינה?
אפשר להחליף בנטורינה.
אם אני רוצה לטחון בבית איזה נתח אני צריכה ?
צוואר מספר 2.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: פאי רועים – נועם זיגדון

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?