קציצות בשר מושלמות שכל הילדים אוהבים
עסיסיות ורכות מטריפה עם טעם עשיר
אפשר גם וגם – תכירו את קציצות הבשר הכי מושלמות שכל הילדים והמבוגרים יאהבו ויתאהבו כאחד!
קבלו מתכון לקציצות בשר עסיסיות ומשגעות המתקבלות ברכות מטריפה עם טעם עשיר ומושלם במיוחד.
מגישים לצד תוספת חומוס וטחינה וגם סלט ירקות מרענן, ונהנים מארוחה מלאה ומשביעה שתמיד מרשימה את כל מי שטועם!
מתכון באדיבות: מרי שרעבי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- ½ קילו בשר טחון (אפשר בקר ועוף ביחד)
- 2 תפוחי אדמה
- 2 גזרים
- צרור פטרוזיליה
- 1 בצל גדול
- 2 גבעולים בצל ירוק
- 1 ביצה
- ½ כפית פלפל שחור
- ½ כפית מלח
- 1 כפית כמון
- 1 כף מרק עוף
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה
- בקערה שמים את הבשר.
- במגרדת מגרדים את התפוחי האדמה ואת הגזר ואת הבצל וסוחטים אותם ומוציאים את הנוזלים. מוסיפים לקערה.
- קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים לקערה. חותכים את הבצל הירוק לטבעות קטנות ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים את הביצה ואת התבלינים ואת השמן ומערבבים היטב עד לאיחוד.
- רצוי לטגן את הקציצות במחבת פסים.
- מרססים שמן במחבת וכשהמחבת חמה יוצרים כדור קציצה ואז מועכים לקציצה שטוחה.
- מטגנים משני הצדדים ומגישים לצד תוספת וסלט ירקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: קציצות בשר
רק לרסס שמן? לא שמן עמוק? אכן, אין צורך בשמן עמוק. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: קציצות בשר – מרי שרעבי. מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה: מלכות המטבח ביחד.
הקציצות בתמונה בהירות, הן עשויות רק מעוף טחון?חזה? פרגית? או שזה מעורב עם בקר? אפשר לדעת בבקשה באיזה בשר טחון השתמשת לקציצות ?ואם זה מעורב אז כמה מכל אחד? ומה לבקש מהקצב לטחון?, אני רוצה שייצאו קציצות כמו שלך בדיוק! תודה רבה רבה מראש!
היי יעלי!
הקציצות בתמונה הן מעורבות ועשויות מ-250 גרם בקר טחון ו-250 גרם עוף טחון 🙂
אפשר לאפות במקום לטגן
היי רינה, תמיד יותר טעים לטגן,אך במקום ניתן לאפות את הקציצות כ 25-20 דקות שחיממנו מראש ל־200 מעלות, מומלץ על טורבו. אין צורך להפוך.
שלום לך מרי,
המתכון שלך נפלא, דומה מאוד למה שאני מכינה.
האבקת מרק, אמנם נותנת טעם, אך ידוע שהיא לא בריאה.
לכן, אוותר עליה.
כל שאר המרכיבים נפלאים.
תודה רבה לך,
שרונה
בהחלט אפשר לוותר אם מעדיפים לא להשתמש באבקת מרק, גם יוצא טעים. בהצלחה!