Advertisements
|

קציצות בשר מושלמות שכל הילדים אוהבים

עסיסיות ורכות מטריפה עם טעם עשיר
בהשראת: מרי שרעבי
ציון 4.43 על ידי 19 דירוגים
קציצות בשר מושלמות
Advertisements

אפשר גם וגם – תכירו את קציצות הבשר הכי מושלמות שכל הילדים והמבוגרים יאהבו ויתאהבו כאחד!

קבלו מתכון לקציצות בשר עסיסיות ומשגעות המתקבלות ברכות מטריפה עם טעם עשיר ומושלם במיוחד.

מגישים לצד תוספת חומוס וטחינה וגם סלט ירקות מרענן, ונהנים מארוחה מלאה ומשביעה שתמיד מרשימה את כל מי שטועם!

מתכון באדיבות: מרי שרעבי

ספר המתכונים של מרי שרעבי

 

קציצות בשר מושלמות

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

קציצות בשר מושלמות

קציצות בשר מושלמות שכל הילדים אוהבים

עסיסיות ורכות מטריפה עם טעם עשיר
ציון 4.43 על ידי 19 דירוגים
לדרג
באדיבות: מרי שרעבי
Advertisements

המצרכים

  • ½ קילו בשר טחון (אפשר בקר ועוף ביחד)
  • 2 תפוחי אדמה
  • 2 גזרים
  • צרור פטרוזיליה
  • 1 בצל גדול
  • 2 גבעולים בצל ירוק
  • 1 ביצה
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית מלח
  • 1 כפית כמון
  • 1 כף מרק עוף
  • 2 כפות שמן
Advertisements

אופן ההכנה

  • בקערה שמים את הבשר.
  • במגרדת מגרדים את התפוחי האדמה ואת הגזר ואת הבצל וסוחטים אותם ומוציאים את הנוזלים. מוסיפים לקערה.
  • קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים לקערה. חותכים את הבצל הירוק לטבעות קטנות ומוסיפים לקערה.
  • מוסיפים את הביצה ואת התבלינים ואת השמן ומערבבים היטב עד לאיחוד.
  • רצוי לטגן את הקציצות במחבת פסים.
  • מרססים שמן במחבת וכשהמחבת חמה יוצרים כדור קציצה ואז מועכים לקציצה שטוחה.
  • מטגנים משני הצדדים ומגישים לצד תוספת וסלט ירקות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: קציצות בשר

רק לרסס שמן? לא שמן עמוק?
אכן, אין צורך בשמן עמוק.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: קציצות בשר – מרי שרעבי. מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה: מלכות המטבח ביחד.

Advertisements

Similar Posts

6 Comments

  1. הקציצות בתמונה בהירות, הן עשויות רק מעוף טחון?חזה? פרגית? או שזה מעורב עם בקר? אפשר לדעת בבקשה באיזה בשר טחון השתמשת לקציצות ?ואם זה מעורב אז כמה מכל אחד? ומה לבקש מהקצב לטחון?, אני רוצה שייצאו קציצות כמו שלך בדיוק! תודה רבה רבה מראש!

    1. היי יעלי!
      הקציצות בתמונה הן מעורבות ועשויות מ-250 גרם בקר טחון ו-250 גרם עוף טחון 🙂

    1. היי רינה, תמיד יותר טעים לטגן,אך במקום ניתן לאפות את הקציצות כ 25-20 דקות שחיממנו מראש ל־200 מעלות, מומלץ על טורבו. אין צורך להפוך.

  2. 4 stars
    שלום לך מרי,
    המתכון שלך נפלא, דומה מאוד למה שאני מכינה.
    האבקת מרק, אמנם נותנת טעם, אך ידוע שהיא לא בריאה.
    לכן, אוותר עליה.
    כל שאר המרכיבים נפלאים.
    תודה רבה לך,
    שרונה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements