עוגיות ריבה נוסטלגיות וטעימות ברמות
לפעמים המתכונים הישנים הם הכי טובים! עוגיות ריבה של פעם נוסטלגיות וטעימות ברמות, מבצק זהוב פריך וחלומי המשתדך למלית ריבה עשירה ומפנקת במיוחד. עוגיות מרגשות שאף פעם לא שוכחים!
עוגיות ריבה נוסטלגיות וטעימות ברמות

לפעמים המתכונים הישנים והטובים שכולנו מכירים, הם אותם מתכונים שהכי מרגשים ותמיד נשארים טעימים!
קבלו מתכון לעוגיות ריבה של פעם נוסטלגיות וטעימות ברמות, מבצק זהוב פריך וחלומי המשתדך למלית ריבה עשירה ומפנקת במיוחד.
עוגיות קלילות, פשוטות ומהירות להכנה שאף יחד או מבוגר לא ישכח. ביס מענג אחד ינגן לכם זכרונות של ילדות וישאיר אתכם מכורים לעד!
מתכון באדיבות: שושנה אסולין
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/שושנה-אסולין" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של שושנה אסולין[/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
המצרכים
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מים
- 1 חבילה מרגרינה (מומסת - 200 גרם)
- 1 שקית אבקת אפייה
- 6 כוסות קמח (כמה שנכנס)
למלית:
- ריבה (איזה סוג שאוהבים)
אופן ההכנה
- בקערה שמים את השמן, מים, מרגרינה ואבקת אפייה, ועם היד (אפשר גם במיקסר) מעבדים מעט.
- לאחר מכן מוסיפים את הקמח בהדרגה (כוס לאחר כוס), כמה שנכנס, ומערבבים לבצק אחיד.
- מעבירים את הבצק לשיש מקומח וממשיכים לעבד. לאחר מכן מחלקים את הבצק ל-4 עיגולים, ועם מערוך מרדדים.
- עם קורצן בצורת פרח (עם ובלי חור באמצע) קורצים עיגולים בבצק, ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכינים תבנית של עוגיות בלי חורים ותבנית שנייה עם חורים.
- מכניסים לאפייה (תבנית לאחר תבנית) באמצע התנור על פס עליון ותחתון בחום של 170 מעלות עד הזהבה, בערך 17 דקות.
- מפזרים מעל העוגיות עם החורים אבקת סוכר, ומורחים מעל העוגיות בלי החורים ריבה. מרכיבים את העוגייה עם החור מעל לזאת בלי החור.
הערות וטיפים
[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: עוגיות ריבה
| בלי סוכר בבצק? אין צורך בסוכר מתכון זה. |
| אפשר להכין רולדות מהבצק עם תמרים או עוגיות חלקום ממולא?
כן אפשר זה אותו מתכון. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
