| |

עוגיות ריבה נוסטלגיות וטעימות ברמות

בצק זהוב פריך וחלומי וטעם עשיר
בהשראת: שושנה אסולין
ציון 4.20 על ידי 5 דירוגים
עוגיות ריבה LC

לפעמים המתכונים הישנים והטובים שכולנו מכירים, הם אותם מתכונים שהכי מרגשים ותמיד נשארים טעימים!

קבלו מתכון לעוגיות ריבה של פעם נוסטלגיות וטעימות ברמות, מבצק זהוב פריך וחלומי המשתדך למלית ריבה עשירה ומפנקת במיוחד.

עוגיות קלילות, פשוטות ומהירות להכנה שאף יחד או מבוגר לא ישכח. ביס מענג אחד ינגן לכם זכרונות של ילדות וישאיר אתכם מכורים לעד!

מתכון באדיבות: שושנה אסולין

ספר המתכונים של שושנה אסולין

 

עוגיות ריבה LC

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגיות ריבה LC

עוגיות ריבה נוסטלגיות וטעימות ברמות

בצק זהוב פריך וחלומי וטעם עשיר
ציון 4.20 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: שושנה אסולין

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מים
  • 1 חבילה מרגרינה (מומסת - 200 גרם)
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 6 כוסות קמח (כמה שנכנס)

למלית:

  • ריבה (איזה סוג שאוהבים)

אופן ההכנה

  • בקערה שמים את השמן, מים, מרגרינה ואבקת אפייה, ועם היד (אפשר גם במיקסר) מעבדים מעט.
  • לאחר מכן מוסיפים את הקמח בהדרגה (כוס לאחר כוס), כמה שנכנס, ומערבבים לבצק אחיד.
  • מעבירים את הבצק לשיש מקומח וממשיכים לעבד. לאחר מכן מחלקים את הבצק ל-4 עיגולים, ועם מערוך מרדדים.
  • עם קורצן בצורת פרח (עם ובלי חור באמצע) קורצים עיגולים בבצק, ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכינים תבנית של עוגיות בלי חורים ותבנית שנייה עם חורים.
  • מכניסים לאפייה (תבנית לאחר תבנית) באמצע התנור על פס עליון ותחתון בחום של 170 מעלות עד הזהבה, בערך 17 דקות.
  • מפזרים מעל העוגיות עם החורים אבקת סוכר, ומורחים מעל העוגיות בלי החורים ריבה. מרכיבים את העוגייה עם החור מעל לזאת בלי החור.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות ריבה

בלי סוכר בבצק?
אין צורך בסוכר מתכון זה.
אפשר להכין רולדות מהבצק עם תמרים או עוגיות חלקום ממולא?

כן אפשר זה אותו מתכון.


הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?