| | |

עוגת תפוחים בחושה בהכנה קלה

עסיסיות מושלמת עם מרקם חלומי
בהשראת: לאיה ליאת אפרמיאן
ציון 4.49 על ידי 29 דירוגים
עוגת תפוחים הכנה

הופה! מצאתם את הקינוח המושלם שירשים את כל המשפחה בטעמים מענגים ובלי שום טרחה ועבודה!

קבלו מתכון הכי פשוט והכי טעים לעוגת תפוחים בחושה בהכנה קלה ומהירה, המתקבלת בעסיסיות מושלמת עם מרקם חלומי בקראסט פריך ומעולה מלמעלה.

עוגה קלילה ומדהימה שתפנק לכם את המשפחה בטעמי תפוחים משגעים ומדויקים שישאירו את כולם מכורים כבר מהביס הראשון!

מתכון באדיבות: לאיה ליאת אפרמיאן

ספר המתכונים של לאיה ליאת אפרמיאן

 

עוגת תפוחים הכנה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת תפוחים הכנה

עוגת תפוחים בחושה בהכנה קלה

עסיסיות מושלמת עם מרקם חלומי
ציון 4.49 על ידי 29 דירוגים
לדרג
באדיבות: לאיה ליאת אפרמיאן

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 2 כפיות קינמון
  • ¾ כוס שמן
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 3 תפוחים (ירוקים)

אופן ההכנה

  • את התפוחים חותכים לקוביות או מגרדים.
  • מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לאיחוד הבלילה.
  • שופכים לתבניות אינגליש קייק או איזה תבניות שרוצים.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 45 דקות אפייה בערך.
  • לאחר אפייה, אפשר לבזוק אבקת סוכר אם אוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת תפוחים הכנה


שאלות נפוצות: עוגת תפוחים בחושה

להקציף את הביצים?
אין צורך בהקצפות.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת תפוחים בחושה – לאיה ליאת אפרמיאן

Similar Posts

10 Comments

    1. היי ארמו,
      כאן נעשה שימוש בתבנית אינגליש קייק גדולה, אבל אפשר גם בתבנית עגולה 22.
      בהצלחה 🙂

    1. היי אפרת, לא יצא לנו לנסות אך מתארים שכן יעבוד. את יכולה להחליף את השזיפים במתכון הזה בנקטרינה וגם יוצא נפלא: כאן. בהצלחה!

  1. שכחת לכתוב שיש לסחוט את התפוחים ואת המיץ שלהם יש לפזר על העוגה מספר דקות לפני גמר האפייה. אם יעשו כפי שכתבת העוגה תצא בצקית.
    וחבל על כל המוצרים שהכניסו העוגה!!!

    זאת פעם ראשונה שאני אומרת את זה!

    1. היי גילי, בהחלט אפשר וזה יעשה אותה יותר עסיסית אבל העוגה מצויינת גם בלי, היא מקבלת מרקם דחוס ועשיר ומאוד תפוחי ומפנק בכל ביס. תודה על הטיפ!

      1. היי גבריאלה 🙂
        אפשר להשתמש בקמח כוסמין 70% ולהוסיף כפית גדושה של אבקת אפייה על כל כוס.
        בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?