רולדת בצק עלים עם שוקולד
חווית טעמים משגעת בהכנה קלה
אין פתיח מענג יותר לשבת מרולדה מושלמת לצד הקפה החם של הבוקר, לחווית טעמים משגעת שתעביר לכם את היום עם אושר עילאי!
קבלו מתכון לרולדת בצק עלים נדירה המשתדכת למלית שוקולד מילקה מושחת בטעמי אוראו מפנקים.
מעדן מעלף שמכינים במינימום השקעה וזמן לקבלת מקסימום טעם. ביס אחד ואתם מכורים לשאר החיים!
מתכון באדיבות: ענת חן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית אינגליש קייק
המצרכים
- 1 חבילה בצק עלים (של זוגלובק מופשר)
- שוקולד מילקה אוראו (או כל שוקולד אחר שאוהבים)
- שקדים (פרוסים)
אופן ההכנה
- אחרי הפשרה, חותכים את הבצק למלבן.
- מניחים חבילת השוקולד מילקה השלמה באמצע המלבן, חותכים את הצדדים לרצועות ועוטפים את השוקולד בצורת צמה.
- מורחים בביצה מעל ומפזרים שקדים פרוסים.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 30 דקות בערך, עד להזהבה יפה.
- מצננים וחותכים. אפשר לפדר באבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות למתכון רולדת בצק עלים הזה? אל תהססו לשאול!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: רולדת בצק עלים – ענת חן