| |

עוגת ביסקוויטים קלה ומרשימה במילוי מפתיע!

מרקם חלומי עם חווית טעמים עשירה
בהשראת: ענת חן
ציון 4.34 על ידי 15 דירוגים
עוגת ביסקוויטים קלה ומרשימה 2

מחפשים להרשים את המשפחה בעוגה נדירה ומטריפה מבלי להשקיע את כל היום בהכנות במטבח? אז תתכוננו להפתעה גדולה!

קבלו מתכון הכי פשוט וטעים לעוגת ביסקוויטים קלה ומרשימה במרקם פריך וחמאתי עם מילוי מפתיע של קרם ריבת חלב מפנק עם קרם וניל עשיר.

מסיימים בגנאש שוקולד מושחת ביותר, ומפתיעים את המשפחה בחווית טעמים עשירה ומדהימה שתשאיר אותם המומים!

מתכון באדיבות: ענת חן

ספר המתכונים של ענת חן

 

עוגת ביסקוויטים קלה ומרשימה 2

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת ביסקוויטים קלה ומרשימה 2

עוגת ביסקוויטים קלה ומרשימה במילוי מפתיע!

מרקם חלומי עם חווית טעמים עשירה
ציון 4.34 על ידי 15 דירוגים
לדרג
באדיבות: ענת חן

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית חד פעמית 33x27 ס"מ

המצרכים

  • 1 חבילה ביסקוויטים פתי בר (500 גרם בערך - עדיף טעם קרמל)
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפות נס קפה
  • 600 מ"ל שמנת מתוקה
  • כוס חלב
  • 6 כפות ריבת חלב
  • 4 כפות סוכר (אם רוצים יותר מתוק אפשר להוסיף)
  • 1 פודינג וניל אינסטנט
  • 1 כוס קוקוס (קלוי - אפשר לוותר למי שלא אוהב קוקוס)

לגנאש שוקולד:

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 כף שמן

אופן ההכנה

  • מערבבים את החלב וקפה בכוס ומניחים בצד.
  • מקציפים במיקסר את הפודינג עם השמנת מתוקה ו-⅓ כוס חלב, ואז מוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קרם יציב אבל חמאתי. להיזהר מהקצפת יתר.
  • שליש מהקרם משאירים כפי שהוא ובשני שלישים הנותרים מוסיפים את ריבת החלב (6 כפות) ומערבבים היטב.
  • נטבול את הביסקוויטים בנס קפה, נסדר שכבה של ביסקוויטים בצורה אחידה ובשלב זה נזלף את הקרם ריבת חלב על הביסקוויטים, וככה שכבת הקרם אחידה.
  • מעל מפזרים קוקוס, ואז שוב טובלים ביסקוויטים בנס קפה ומסדרים, אבל הפעם מזלפים את הקרם וניל מעל.
  • שוב טובלים ביסקוויטים בנס קפה ומסרים, ואז מזלפים קרם ריבת חלב ומעל שוב קוקוס. ושוב שכבה רביעית ואחרונה.
  • מכינים את הגנאש - מחממים את השמנת מתוקה בסיר וממיסים לתוך השמנת את השוקולד המריר ומוסיפים כף שמן.
  • מעבירים דרך מסננת, כדי שלא יהיו גושים, ומצפים את העוגה לאחר שהקפאנו אותה שעה שעתיים במקרר ואז שופכים עליה גנאש בטמפרטורת חדר.
  • מעבירים לקירור ללילה או לשש שעות לפחות להתייצבות מקסימלית, ואז חותכים עם סכין חדה שהעברנו במים רותחים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת ביסקוויטים קלה ומרשימה 2

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
ש לכם שאלות למתכון עוגת ביסקוויטים הזה? אל תהססו לשאול!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת ביסקוויטים – ענת חן

Similar Posts

4.34 from 15 votes (15 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements