| |

חיתוכיות נס קפה ולוטוס ממכרת

חווית טעמים עשירה ונוסטלגית
בהשראת: ענת חן
ציון 4.29 על ידי 14 דירוגים
חיתוכיות נס קפה ולוטוס

לשבת מבורך וטעים, תמיד צריך להקפיד שיהיה בצד משהו מתוק, מקפיץ, ומדהים, וגם הכי קל וכיף להכין!

תכירו את המתכון הכי מושלם לנשנוש טעים – חיתוכיות נס קפה ולוטוס משגעות, המורכבות משכבות בצק פריך וחלומי עם מלית שוקולד קפה עשיר עם לוטוס מפנק.

עוגת נס קפה שהכי מושלם לרגעים האלה שמחפשים משהו קטן וטעים ליד הקפה, או סתם מתי שמתחשק פצצת אנרגיה טעימה וממריצה!

מתכון באדיבות: ענת חן

ספר המתכונים של ענת חן

 

חיתוכיות נס קפה ולוטוס

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

חיתוכיות נס קפה ולוטוס

חיתוכיות נס קפה ולוטוס ממכרת

חווית טעמים עשירה ונוסטלגית
ציון 4.29 על ידי 14 דירוגים
לדרג
באדיבות: ענת חן

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית של תנור

המצרכים

לבצק:

  • 200 גרם חמאה (רכה)
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 3 כוסות קמח
  • 6 חלמונים

למילוי קרם קפה:

  • 1 קופסאת שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 2 כפות נס קפה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 3 כוסות ממרח לוטוס (כצנצנת וחצי)

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים לבצק עד לאיחוד, ואז עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה במקרר.
  • מרתיחים שמנת מתוקה ומוסיפים לה את הנס קפה עם השוקולד מריר, ומערבבים היטב עד להמסת השוקולד. מצננים.
  • מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים אותו ל-4 כדורים.
  • מרדדים כדור ומורחים מעל את קרם השוקולד. ממיסים כוס ממרח לוטוס במיקרו ומורחים מעל הקרם קפה.
  • בשכבה נוספת מעל, מרדדים עוד כדור וחוזרים על אותם שלבים עם כל כדורי הבצק, לקבלת 4 שכבות של בצק. על שכבת הבצק האחרונה לא מורחים.
  • מחממים תנור ל-160 מעלות ומכניסים לאפייה על טורבו למשך 35-40 דקות.
  • מצננים לחלוטין וחותכים לקוביות ומפדרים מעל אבקת סוכר.
  • עם החלבונים שנותרו, אפשר להכין מתכון עוגיות קוקוס מושלם זה!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

יש לכם שאלות למתכון חיתוכיות הזה? אל תהססו לשאול!

Similar Posts

10 Comments

  1. נשמע מעולה‼️‼️ באיזה תבנית אופים? זה יוצא צנצנת שלמה של ממרח לוטוס? מה הכמות בגרמים?

    1. היי רות, אופים בתבנית של התנור, וכל כוס היא 240 גרם בערך, אז הכמות בסה"כ היא כצנצנת וחצי. בהצלחה!

  2. לצערי לא יצא לי טוב. לא ידעתי איזה גודל תבנית צריך וכנראה זה השפיע (העובי ) על הבצק.
    איזה גודל תבנית צריך?
    תנור רגיל או טורבו?

4.29 from 14 votes (14 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements